کد خبر:۲۹۹۳۴۶
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

سرمایه‌گذاری در تحقیقات دانشجویی، سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: سرمایه‌گذاری در تحقیقات دانشجویی به نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است.
سرمایه‌گذاری در تحقیقات دانشجویی، سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، احمدعلی عنایتی ظهر امروز در پنجمین همایش سالانه دانشجویی- پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به کسب موفقیت‌های به دست آمده در مباحث مربوط به تحقیقات دانشجویی بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران در تحقیقات دانشجویی از دانشگاه های پیشرو در سطح کشور به شمار می رود.

 

وی با اشاره به موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران در رده‌های مختلف علمی افزود: دریافت رتبه اول این دانشگاه در جشنواره رازی، اعتماد به نفس پژوهشگران این دانشگاه را افزایش داد.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران پژوهش‌های دانشجویی را یکی از ارکان گسترش و توسعه پژوهش برشمرد و گفت: در دوره جدید بستر و زمینه برای تحقیقات و پژوهش‌های دانشجویی افزایش پیدا کرد.

 

عنایتی ادامه داد: توجه ما در حوزه تحقیقات به موضوعات راهبردی در سطح کشور و دانشگاه معطوف شده است.

 

وی بر حضور دانشجویان در افزایش کمیت و کیفیت تحقیقات دانشجویی تاکید و تصریح کرد: اگر بخواهیم پژوهش در کشور نهادینه و به توسعه پایدار تبدیل شود، باید دانشجویان را در حوزه پژوهش و تحقیقات وارد کنیم.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در تحقیقات دانشجویی به نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است، گفت: در پروژه های تحقیقاتی باید با فنون و روش های جدید به پاسخ دست یافت.

 

عنایتی با تاکید بر اینکه مطالعه و تحقیق از مهمترین سرمایه های دانشجویان است، افزود: در روش های تحقیقاتی، مطالعه و تئوری از گام های نخستین و موتور محرکه محسوب می شود.

 

وی حضور دانشجویان در کمیته‌های تحقیقات دانشجویی و کارگاه‌های آموزشی را لازمه ورود دانشجویان به امر پژوهش دانست گفت: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران دانشجویان را در زمینه انجام تحقیقاتشان حمایت می کنند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار