کد خبر:۲۹۹۴۳۴
همایش «قرآن پژوهی و طب»-1

کلانتری: مبتلا شدن بشر به HIV روحی از بی‌توجهی به خدا نشات می‌گیرد

معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام گفت: برخی از تنش‌های رفتاری انسان از HIV بدتر هستن؛ مبتلا شدن بشر به HIV روحی از بی‌توجهی به خدا نشات می‌گیرد.
کلانتری: مبتلا شدن بشر به HIV روحی از بی‌توجهی به خدا نشات می‌گیرد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، حسین کلانتری در همایش «قرآن پژوهی و طب» که امروز با حضور مسئولان استانی، اساتید و دانشجویان دانشگاه های کشور در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد، بیان کرد: موضوع همایش ذهن را به سوی این نکته سوق می دهد که برای نیل به سلامت جسم، روح و دستیابی به نشاط و امید تنها یک سرپناه به نام حبل المتین وجود دارد.
 

وی افزود: آن هنگام که استاد آفرینش با ظرافت وصف ناپذیر انسان را خلق کرد، بر خود آفرین گفت و آن را جانشین خود بر روی زمین قرار داد.


معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام، آفرینش انسان را بر اساس استراتژی، راهبرد و نقشه دانست و تصریح کرد: پروردگار باری تعالی انسان را به عالی ترین، بهترین و بالاترین منزلت رساند و انبیاء را بر ایشان گسیل داشت.


کلانتری گفت: قرآن برای تمام سکنات، حیات و ممات جامعه بشری برنامه دارد، حتی به زندگی وی پس از مرگ کرامت می بخشد و آن را متعالی و هدفمند اعلام می کند.


وی سرکشی از فرامین خداوند را عاملی برای نزول مصیبت دانست و تصریح کرد: آن هنگام که از ساده خوانی قرآن غافل شدیم رحمت خداوند نیز از ما سلب خواهد شد.


معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام شان و مقام زن و مرد را یکسان عنوان کرد و افزود: نه مرد بودن باعث ترقی و تعالی است و نه زن بودن مانع رسیدن به سعادت می باشد.


کلانتری ادامه داد: انسان محور توسعه پایدار است.


وی وجود ویروس HIV در جامعه را نگران کننده دانست و اذعان داشت: برخی از تنش های رفتاری انسان از ایدز  بدتر هستند، مبتلا شدن بشر به HIV روحی از بی توجهی به خدا نشات می گیرد.


معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام گفت: چیره دستی خداوند در تک تک انسان ها موج می زند، اثر انگشت، تن صدا، رفتار، علایق و سلایق دو انسان بر روی کره زمین به مانند یک دیگر نیست، اما اشتراکات و الزامات وجودی در بنی بشر سبب همزیستی آنان در کنار هم می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار