کد خبر:۲۹۹۷۱۸
رئیس دانشگاه مازندران:

راهیان نور یک جهاد فرهنگی تمام عیار در عرصه دفاع از ارزش‌های اسلامی است

رئیس دانشگاه مازندران گفت: در شرایط فرهنگی موجود برپایی اردوهای راهیان نور، یک جهاد فرهنگی تمام عیار در عرصه دفاع از ارزش های اسلامی است.
راهیان نور یک جهاد فرهنگی تمام عیار در عرصه دفاع از ارزش‌های اسلامی است

احمد احمدپور در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، در حاشیه مراسم بدرقه کاروان راهیان نور دانشگاه مازندران اظهار داشت: کاروان‌‌های راهیان نور، پیام‌‌رسانان و انتقال‌‌دهندگان واقعی ارزش‌‌های هشت سال دوران دفاع مقدس به نسل‌‌های آینده انقلاب هستند.

 

وی افزود: در شرایط فرهنگی موجود برپایی اردوهای راهیان نور، یک جهاد فرهنگی تمام عیار است و به مثابه یک عملیات بزرگ در عرصه دفاع از مرزهای فرهنگی و ارزش های اسلامی است.

 

رئیس دانشگاه مازندران ادامه داد: حضور جوانان در این حرکت و حضور پرشور و داوطلبانه آنان در این مکان‌‌های مقدس که متبرک به خون هزاران شهید است؛ پاسخ مناسبی به جنگ‌های روانی دشمن و خنثی‌کننده توطئه‌های فرهنگی آنان است.

 

احمد پور با اشاره به اهداف برگزاری اردوهای راهیان نور گفت: اهداف کاروان راهیان نور آشنایی مردم به‌ویژه نسل جوان با افتخارات ملی و ارتقای روحیه دفاعی و مقاومت در مردم و ترویج روحیه ایثار، جهاد و شهادت در جامعه است.

 

وی در ادامه سخنانش آشنایی نسل جوان با فرهنگ ایثار و شهادت و اشاعه و ترویج این فرهنگ در نسل سوم و چهارم انقلاب را یک ضرورت اجتناب ناپذیر خواند.

 

رئیس دانشگاه مازندارن با اشاره به رغبت روزافزون مردم به ویژه نسل جوان برای بازدید از مناطق جنگی و اردوهای راهیان نور اظهار کرد: اگر در این حوزه اقدامات لازم به موقع انجام و از فرصت به خوبی استفاده نشود، دشمن برنامه‌های انحرافی خود را برای این قشر اجرا می کند.

 

احمد پور در پایان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه خاطرات جنگ گنجینه ای تمام نشدنی است و باید برای آیندگان ترسیم شود، تصریح کرد: می بایست از ظرفیت اردوهای راهیان نور در این راستا به خوبی استفاده شده و تمامی دستگاه‌های اجرایی به عنوان یک تکلیف، پای کار حاضر شوند .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار