کد خبر:۳۰۰۰۰۷
رئیس پژوهشکده علوم گیاهی دانشگاه فردوسی معرفی شد
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، احمد نظامی به سمت رئیس پژوهشکده علوم گیاهی این دانشگاه منصوب شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد طی حکمی احمد نظامی، استاد دانشکده کشاورزی را به سمت رئیس پژوهشکده علوم گیاهی این دانشگاه منصوب کرد.
در این حکم آمده است: بنا به پیشنهاد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، با توجه به تجارب و شایستگی های جنابعالی، به موجب این حکم، با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال به سمت رئیس پژوهشکده علوم گیاهی دانشگاه فردوسی مشهد منصوب میشوید.
امیدوارم در سایه تلاش های مجدانه جنابعالی و همکاران و انجام پژوهش های تقاضا محور و منطبق بر سند راهبردی دانشگاه، شاهد پیشرفت روزافزون امور آن پژوهشکده باشیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.