کد خبر:۳۰۰۰۹۱
توسط سازمان بسیج علمی لرستان؛

سومین کارگاه «روش تحقیق» در دانشگاه امام حسین (ع) خرم آباد برگزار شد

سومین کارگاه آموزشی «روش تحقیق و پرسشگری» امروز توسط سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان در دانشگاه جامع علمی-کاربردی امام حسین (ع) خرم آباد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، سومین کارگاه آموزشی «روش تحقیق و پرسشگری» امروز با حضور 30 نفر از متقاضیان در دانشگاه جامع علمی-کاربردی امام حسین (ع) خرم آباد برگزار شد.
در این کارگاه مسائلی از قبیل کلیات تحقیق، انتخاب موضوع، بیان مسئله و تدوین اهمیت و ضرورت تحقیق، تکنیک و فنون پرسشگری، پرسشگری با تاکید بر آسیب شناسی پرسشگری، معرفی روش های گردآوری داده ها، ضرورت و اهداف تحقیق و دیگر مسائل توسط اساتید دانشگاه های لرستان ارائه شد.
لازم به ذکر است،  منتخبان این دوره در پروژه های افکارسنجی به کارگیری خواهند شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار