کد خبر:۳۰۰۱۹۷
قالیباف در جمع دانشجویان:

آنچه موجب می‌شود 1+5 ما را به رسمیت بشناسد، خون شهداست

شهردار تهران گفت: آنچه موجب می‌شود 1+5 ما را به رسمیت بشناسد دیپلماسی قوی نیست؛ بلکه خون شهدایی است که در هشت سال دفاع مقدس با مردانگی اجازه ندادند که این کشور یک وجب از خاک خود را از دست بدهد.
به گزارش خبرنگار اعزامی «خبرگزاری دانشجو»، از مشهد، محمدباقر قالیباف شب گذشته در اختتامیه دهمین و یازدهمین جشنواره ملی رهاورد راهیان نور در پادگان شهید مهدی باکری اهواز بیان داشت: فلسفه راهیان نور باید دو اثر مهم بر ما داشته باشد، یکی در حوزه فردی و دیگری در حوزه مسائل مدیریتی و رویکردی.
 
وی افزود: انقلاب ما انقلاب بزرگی بود که منطبق با سنت‌های الهی پیش رفت و زمانی که آن را با بقیه جنبش‌ها مقایسه می‌کنیم، می‌بینیم که با اخلاص‌ترین رهبر و مردم در جهان در این انقلاب شکل گرفته‌اند.
 
شهردار تهران با بیان اینکه برخی انقلاب‌های دنیا بیش از یک میلیون کشته داشته‌اند، ادامه داد: به چه علت برخی جنبش‌ها و انقلاب‌ها با وجود داشتن میلیون‌ها کشته اما در نهایت موفق نمی‌شوند و انقلاب اسلامی ما با وجود کشته‌هایی کمتر از 300 هزار نفر در دوران دفاع مقدس به آن سرعت پیروز و راه استقلال را پیش می‌گیرد.
 
قالیباف به عملیات کربلای 5 اشاره کرد و بیان داشت: من در کربلای 5 دیدم زمانی که فرمانده گردان شهید شد و پدر او که رزمنده گردانش بود سر او را بر زانو گذاشت و پس از فرستادن جنازه پسرش به عقب، خودش در خاکریز ماند و مقرش را ترک نکرد.
 
وی با بیان اینکه ایثار و گذشت و همچنین امدادهای غیبی را به وضوح در جبهه‌های دفاع مقدس دیدیم، گفت: امروز همراه با دوستان‌مان در نهر خین به یاد عملیات کربلای 4 افتادیم که چگونه می‌شود بیان کرد حال غواصی را که 24 ساعت در لباس غواصی پشت دشمن بوده و سپس تازه جنگیدن را آغاز کرده و پس از 24 روز در آب ماندن زمانی که به عقب برمی گردد که با وجود مجروحیت و پاره شدن شکمش، یک مجروح و پیکر یک شهید را با خود به عقب آورده است.
 
فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی با بیان اینکه باید فرهنگ جبهه را در تمامی مقاطع زندگی به کار ببریم، تصریح کرد: ما برای کسب روزی حلال و تربیت فرزندان خود به این فرهنگ نیازمندیم و باید در مسئولیت‌های مختلف در کشور این باور را گسترش دهیم که اگر منطبق بر سنت‌های الهی حرکت کنیم دیگر نباید از دشمن بترسیم.
 
قالیباف با دادن هشدار مبنی بر اینکه ملتی که بر اعتقادات الهی استوار است برایش حد و اندازه دشمنش فرقی نباید بکند، افزود: دشمن ما هر کس که باشد و هر چه قدر سفاک باشد دیگر مهم نیست؛ زیرا ما در جبهه‌های دفاع مقدس براساس سنت‌های الهی حرکت کردیم؛ به چشم سر وعده‌های خدا را که در قرآن داده بود دیدیم پس دیگر ترسی نداریم.
 
وی با انتقاد از کشورهای قدرتمند جهان که در قالب 1+5 در مقابل ایران در مذاکرات شرکت می‌کنند پرداخت و بیان داشت: اگر امروز آوازه انقلاب اسلامی و آثار و برکات آن در دنیا دیده می‌شود و در خاورمیانه و دیگر کشورهای جهان به رسمیت شناخته می‌شود به دلیل تلاش‌ فعالیت‌های دیپلماسی ما نیست.
 
شهردار تهران ادامه داد: اگر ما امروز در جهان یک قدرت ملی هستیم و اگر امروز 1+5 که روزی با همه قوا به عراق برای براندازی نظام اسلامی ما کمک می‌کردند عنوان یک کشور دارای حد و حدود رسمی به رسمیت شناخته‌ شده‌ایم به خاطر قدرت دیپلماسی ما نیست؛ بلکه به خاطر باور بچه‌هایی است که در والفجر 8 با خون خود در نهایت تشنگی چهار روز با جراحت تمام در کانال دوم جنگیدند و به شهادت رسیدند و هرگز از جنگیدن منصرف نشدند.
 
قالیباف به مناطق جنگی دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: من شهرک دوئیچی، ام الرصاص، گواردین، خاکریزهای شلمچه و عملیات رمضان را از یاد نمی‌برم که در نهایت اضطراب در پشت خاکریز از خدا می‌خواستیم توفیق بدهد حداقل پیکر بچه‌هایمان را به عقب بیاوریم.
 
وی به حملات پایانی دوران دفاع مقدس از سوی عراق اشاره کرد و گفت: اگر امروز انقلاب اسلامی محکم ایستاده است به این علت است که فرهنگ دفاع مقدس نشان داد می‌توان برای ارزش‌های خود جنگید، خالی از هر تفکری که به دنبال تصرف باشد.
 
این رزمنده دوران دفاع مقدس به سفر کربلای خود اشاره و خاطرنشان کرد:‌ اولین باری که به کربلا رفتم دو چیز در ذهن من جرقه ایجاد کرد یکی آنکه در دوران دفاع مقدس در پشت خاکریز در هنگامی که برای شناسایی عملیات بدر رفته بودیم به سردار قاآنی گفتم ای کاش بشود بدون متوجه شدن دشمن به زیارت کربلا برویم زیرا ما در آن شناسایی بسیار به حرم امام حسین (علیه السلام) نزدیک بودیم.
 
قالیباف ادامه داد:‌ قاآنی به من گفت نه بهتر است انسان آن قدر بجنگد که با لباس خونی و لب تشنه و کلاه شکسته و سر و صورتی به خون آغشته پس از شکست دشمن به جلوی بارگاه امام حسین (علیه السلام) برسد، در حالی که ادای تکلیف کرده، سلام کند.
 
وی دومین جرقه ذهنش را در هنگام دیدن کربلا برآورده شدن آرزوی همه رزمندگان دانست و بیان داشت: ما کی فکر می کردیم روزی بتوانیم در امنیت در مقابل حرم امام حسین (علیه السلام) در کشوری که انقلاب اسلامی دارد با عزت و افتخار این چنین وارد شویم و سلام دهیم و مورد علاقه این ملت باشیم. خداوند را به خاطر تمام این عزت و اقتدار شکر می‌گوییم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار