به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، آیین اختتامیه سومین جشنواره مد و لباس دانشجویی با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ مرادخانی، معاون هنری وزارت ارشاد و سردار منتظرالمهدی، معاون فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی در تالار وحدت برگزار شد.
در ابتدای این مراسم قبادی، دبیر جشنواره به اهمیت جشنواره مد و لباس فجر اشاره کرد و گفت: نکته اساسی و پراهمیت در جشنواره مد و لباس این است که این عرصه در زمینه سلامت و بهداشت اجتماعی نقش مهمی دارد.
وی ادامه داد: نکته کلیدی در کارها این است که در تمام فرآیند از ابتدا تا انتها بومی باشد، اتفاقات خوبی در سال 92 رقم خورد، واگذاری آن به بخش غیردولتی بود.
قبادی افزود: شاه کلید ما در جشنواره امسال تأسیس مؤسسات تک منظوره در لباس اسلامی- ایرانی بود، قرار است بازسازی و جریان سازی مد در کشور ما توسط این مؤسسات انجام گیرد که در سال 93 حاصل این تلاش ها را خواهیم دید.
دبیر جشنواره در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه جشنواره مسئولیت و حساسیت کار ما را بیشتر می کند، گفت: مردممان را باید از عادت بد پوشیدن جدا کنیم؛ این وضعیت پوشش هم زحمت نیروی انسانی و هم جامعه شناس را زیاد کرده است، رفتارشناسی لباس جامعه باید عوض شود که با این جشنواره این اتفاق افتاد.
علی مرادخانی نیز در سخنان کوتاهی که در قالب یک کلیپ پخش شد لباس را نماد دانست و گفت: ما از طریق لباس به شخصیت افراد پی می بریم.