آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۱۰۹۸
یک راوی دفاع مقدس:

برخی نمی‌خواهند در این کشور مکتب امام (ره) را حفظ کنیم

یک راوی دفاع مقدس با انتقاد از برخی مدیریت‌های کاه گونه در کشور گفت: متاسفانه برخی، خلوص زندگی شهدا را فراموش کردند و نمی‌خواهند که ما در این کشور مکتب امام (ه) را حفظ کنیم.
به گزارش خبرنگار اعزامی «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، خلیل موحد در جمع زائران دانشجو از استان خراسان رضوی در مناطق جنگی دفاع مقدس بیان داشت: باید مراقب بود که خداوند را فراموش نکنیم، کسانی که خدا را فراموش کرده‌اند، محصول این فراموشی فراموش کردن خود و در نتیجه موفقیت دشمن در تخریب نیروهای باخداست.
 
وی چمران را نمونه‌ای از یک انسان خداخواه دانست و گفت: شهید چمران کسی است که در دانشگاه‌های بزرگ جهان با معدل A در رشته‌ای موفق به فارغ التحصیلی می‌شود که در تمام جهان تنها چند نفر مانند او وجود دارد.
 
این راوی دفاع مقدس با بیان اینکه چمران از بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ جهان دعوت‌نامه داشت تا در این دانشگاه‌ها تدریس کند، تصریح کرد: چه می‌شود که این مرد آن جایگاه بالای مادی و آن تشکیلات رفاه و آسایش را زیر پا می‌گذارد و به لبنان می‌رود؛ به کشوری که شیعه در آن زمان در اوج اتهام قرار دارد و امام موسی صدر و سیدحسن نصرالله ثمره آن است.
 
موحد ادامه داد: جوانان بسیاری امروز در کشور آرزو دارند تبعه آمریکا شوند؛ اما به واقعه چرا شهید چمران در حالی که تمام آمریکایی‌های سطح بالا و دارای کلاس مدیریتی خواستار حضور او در آمریکا بودند آنها را پشت سر گذاشت و در زمین‌های خاکی به دنبال خدا گشت.
 
وی با انتقاد از برخی مدیریت‌های کاه گونه در کشور بیان داشت: متاسفانه برخی خلوص زندگی شهدا را فراموش کردند و نمی‌خواهند اجازه دهند که ما در این کشور مکتب امام (ره) را حفظ کنیم.
 
این راوی دفاع مقدس ادامه داد: شما نگاه کنیدکه پس از جنگ عده‌ای از مسئولان و کسانی که بالاخره ماهیت خود رانشان داده‌اند چگونه می‌خواهند مانع زنده ماندن یاد شهدا شوند.
 
موحد زائران راهیان نور سال 92 را ثمره راهیان نور سال 71 و 72 دانست و افزود: بسیاری باتمام تلاش خود می‌خواستند راهیان نور در نطفه خفه شود؛ اما به حول قوه الهی زائرانی که امروز در کربلای ایران در سنین بسیار کم حرکت می‌کنند ثمره راهیان نور سال 71 و 72 هستند.
 
وی عادت کردن به عبادت‌ها را از آفت‌های امروزی مردم دانست و تصریح کرد: اگر هر روز خود را نسبت به عبادت‌هایمان نو نکنیم مطمئن باشید کم کم به عبادت‌ها عادت می‌کنیم و این آفت بزرگی است.
 
این راوی دفاع مقدس ادامه داد: شهید چراغچی در زمان حضورش در دفاع مقدس باقی مانده غذای همرزمانش را در یک ظرف جمع می‌کرد و می‌خورد این فرهنگ نجات دهنده نسل جدید ماست.
 
موحد دومین آفت در زندگی انسان را سیر تدریجی او به سمت گناه دانست و خاطرنشان کرد: ما حرکت‌های آهسته را آن گونه که باید متوجه نمی‌شویم و این همان تیر خلاصی است که دشمن و شیطان به سمت ما پرتاب می‌کند یعنی بتدریج جلو می‌آید و به یکباره می‌بینیم انسانی که در مسیر اسلام و انقلاب بود امروز در برابر آن ایستاده است.
 
وی به نصیحت عبیدالله به عنوان یکی از یاران امیرالمومنین به اباعبدالله حسین (ع) اشاره کرد و گفت: عبیدالله کسی بود که همیشه با وضو و در بصره تفسیر قرآن می‌کرد؛ اما همین انسان در هنگام حرکت امام حسین (ع) جهت نبرد با یزید به او می‌گوید: این کار را انجام نده و به کوفه نرو این یعنی همان سیر تدریجی حضور شیطان در کنار انسان.
 
این راوی دفاع مقدس در پایان با بیان اینکه حرف زدن از شهدا کار هیچ کدام از ما نیست، گفت: ما باید تلاش کنیم دریچه معرفت الهی به روی ما باز شود؛ آن گونه که در خطبه 289 حکمت مولا علی (ع) آمده است: دنیا در چشم ما بزرگ است و اما در چشم مردان خدا بسیار کوچک این همان تفاوت عمده ما با شهداست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار