آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۱۲۴۵
رئیس سازمان بهزیستی کشور خبر داد

اجرای طرح آتیه ویژه فرزندان بی‌سرپرست از اردیبهشت

رئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای طرح آتیه ویژه فرزندان بی‌سرپرست از اردیبهشت ماه خبر داد.
اجرای طرح آتیه ویژه فرزندان بی‌سرپرست از اردیبهشت

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، صبح امروز حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور به همراه علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، سیدحسین هاشمی استاندار تهران و همایون هاشمی رئیس سازمان بهزیستی کشور از دو مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست در جنوب تهران (مجتمع نگهداری شبیر- مجتمع شهدای انقلاب) بازدید کرد.

 

در حاشیه بازدید رئیس‌جمهور از دو مجتمع نگهداری کودکان بی‌سرپرست همایون هاشمی با اشاره به حضور رئیس‌جمهور در مراکز سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: سال گذشته رئیس‌جمهور در سه مرکز نگهداری معلولان، کودکان و سالمندان حضور پیدا کردند که این نشان از توجه رئیس‌جمهور به سازمان بهزیستی و جامع هدف آن است.

 

وی تصریح کرد: سازمان بهزیستی کشور با تمام وجود سعی و تلاش خواهد کرد تا به مددجویان، معلولان و سالمندان خدمت کند.

 

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به حضور رئیس‌جمهور در نخستین روز از سال 93 در دو مجتمع نگهداری کودکان بی‌سرپرست اظهار داشت: این مراسم در فضایی کاملا صمیمی و معنوی برگزار شد که در ادامه حجت‌الاسلام روحانی هدایایی را به کودکان بی‌سرپرست اهدا کرد.

 

هاشمی با بیان اینکه در حال حاضر یکی از مشکلات فرزندان تحت پوشش بهزیستی و به ویژه پسران بعد از ترخیص است گفت: در این راستا سازمان بهزیستی مبلغ 9 میلیون تومان را به عنوان کمک بلاعوض در اختیار این گروه از جامعه قرار می‌دهد.

 

وی افزود: امیدواریم با اجرای طرح آتیه ویژه فرزندان بی‌سرپرست که از اردیبهشت ماه سال 93 به صورت سراسری در کشور اجرا خواهد شد بخش قابل توجهی از مشکلات این گروه از جامعه برطرف شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار