گسترش فرهنگ اسلامی اولویت دستگاه‌های فرهنگی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۱۶۱۶
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

گسترش فرهنگ اسلامی اولویت دستگاه‌های فرهنگی است

جنتی گفت: همه دستگاه‌های متولی فرهنگ باید با هم‌اندیشی و تلاش در راستای نشر و گسترش فرهنگ اسلامی تلاش کنند.
گسترش فرهنگ اسلامی اولویت دستگاه‌های فرهنگی است

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در حاشیه بازدید از موزه های آستان قدس رضوی گفت : دستاوردهای آستان قدس رضوی به ویژه در عرصه فرهنگ درخور توجه است و کتاب‌ها و محصولات فرهنگی تولید شده می تواند به عنوان الگویی برای فعالان فرهنگی استفاده شود.

علی جنتی افزود: موزه های مرکزی، فرش ، قرآن و هدایای مقام معظم رهبری ، میراثی گرانقدر و با ارزش برای آیندگان است و اهتمام آستان قدس رضوی به حفظ و صیانت از میراث فرهنگی را به وضوح نشان می‌دهد .

وی با اشاره به نفاست و غنای موزه های آستان قدس رضوی گفت : وجود قرآن‌ های منسوب به ائمه اطهار (ع) و آثاری با هزار سال قدمت این مجموعه را به مرکز بی نظیر فرهنگی و تاریخی تبدیل کرده است .

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار