به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، حسن صادقلو ظهر امروز در اولین نشست شورای اداری استان گلستان در آغاز سال، با قرائت آیه شریفه «فاذا فرغت فانصب»، سپری کردن ایام تعطیلات را فراغتی جهت تلاش مضاعف مدیریتی خواند و گفت: امسال با یک سری عناوین کلان در سخن ابتدایی مقام معظم رهبری روبرو هستیم که باید سرلوحه اقتصاد مقاومتی شود.
وی تلاش جهت تحقق «اقتصاد مقاومتی» را وظیفه شرعی و حاکمیتی دانست و بیان داشت: در شعار سال، توجه به اقتصاد و فرهنگ با دو واژه «عزم ملی» و «مدیریت جهادی» همراه شده است که عزم ملی در آن تمامی مجموعه کشور را شامل می شود.
استاندار گلستان مدیریت جهادی را مدیریت در راستای اسناد بالادستی و بناگذاری مدیریتی استراتژیک جهت پایین آوردن درصد تغییر و حرکت در راستای منشور واحد منطقی و شرعی خواند و افزود: مدیریت استراتژیک به عنوان یکی از مصادیق مدیریت جهادی شامل 4 مورد اساسی «افق»، «فهم شرایط موجود»، «آسیب شناسی شرایط» و «ترسیم روش ها و راهکارهایی می شود که استان را از شرایط فعلی به افق کشوری برساند .
مدیریت جهادی همراه با هدف، متعالی است
صادقلو هدف متعالی را جز لاینفک مدیریت جهادی خواند و تصریح کرد: رعایت نظم، بیقراری در انجام کار و از پای ننشستن، چابکی، حذف موانع و ضوایع، ایمان به توانایی، احصا فایده بیش از هزینه و تولید فکر و ایده های نو از جمله مواردی است که برای مدیریت جهادی داشتن لازم و ضروری است.
استاندار گلستان یکی از نقدهای بزرگ در شکل مدیریتی را متوجه دانشگاه ها دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه ها باید به سمت ارائه مقالات کاربردی و کارآمد در عرصه صنعت پیش بروند و این را در حد حرف نگهدارند بلکه عملیاتی کنند.
وی همچنین پاکدستی و پاک چشمی را از دیگر شاخص های ضروری در مدیریت دانست و گفت: عمل نیک در پنهان ترین حالت نیز بالاخره خودش را به زیباترین شکل نمایان می کند و در مقابل عمل زشت نیز در پنهان ترین شکل موجود بالاخره آشکار شده و رسوایی به بار می آورد.
مدیریت جهادی مدیریتی ریسک پذیر منطقی و معقول است
صادقلو مدیریت جهادی را یک مدیریت ریسک پذیر بر مبنای عقل و منطق دانست.
وی در پایان بازبینی در نیروها و ارزیابی آنان و بازدیدهای سرزده به صورت 2 هفته یکبار، حساسیت به گزارش کار واقعی، کاهش جلسات و رسیدگی به کار ارباب رجوع ها، جدی گرفتن استانداری مجازی، پرهیز از موازی کاری در حوزه های مشترک، صرفه جویی در هزینه ها، خروج از اداره بر اساس برنامه و دوری از روزمرگی را از اهم مواردی خواند که مدیران استانی موظف به انجام آن می باشند.