آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۳۲۱۸

اتحادیه عرب برای نجات مذاکرات سازش نشست اضطراری برگزار می کند

اتحادیه عرب روز چهارشنبه برای نجات روند سازش نشستی اضطراری را در سطح وزیران خارجه برگزار می‌کند.
اتحادیه عرب برای نجات مذاکرات سازش نشست اضطراری برگزار می کند

به گزارش گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»، به نقل از روزنامه الاهرام مصر، این نشست اضطراری به درخواست تشکیلات خودگردان فلسطین برای بررسی پیامدهای مذاکرات سازش با اسرائیل و مواضع لجوجانه این رژیم درقبال خواسته‌های تشکیلات خودگردان و در صدر آنها شانه خالی کردن تل آویو از آزادی چهارمین سری اسرای فلسطینی برگزار خواهد شد.

 

برخی منابع آگاه به روزنامه الاهرام مصر گفتند: محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان به وزیران خارجه عرب 48 ساعت برای بررسی مصوبات قاطع مهلت خواهد داد و در صورت تشدید بحران با اسرائیل نیز خواستار برگزاری اجلاس اضطراری سران عرب خواهد شد.

 

یک منبع در ریاست تشکیلات خودگردان به الاهرام گفت: جان کری وزیر خارجه آمریکا از محمود عباس و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل خواسته است تا خویشتندار بوده و اقدامات انتقامجویانه دوجانبه انجام ندهند و در انتظار نتایج دیدارش با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا بعد از بازگشتش از واشنگتن باشند.

 

وی افزود: تشکیلات خودگردان تمدید مذاکرات را به توقف شهرک سازی و آزادی دستکم یک‌هزار اسیر فلسطینی و اقدام اسرائیل در اجرای توافقنامه‌هایی کرده است که پیشتر در ارتباط با گذرگاه‌ها به امضا رسانده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار