کد خبر:۳۰۳۳۷۰
انتشار نخستین کتاب مرکز اسناد انقلاب اسلامی در سال 1393

صادق امانی پس از نیم‌قرن به کتابفروشی‌ها آمد

مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی نخستین کتاب خود را در سال 1393 با عنوان «تاریح شفاهی زندگی و مبارزات شهید صادق امانی» منتشر کرد.
صادق امانی پس از نیم‌قرن به کتابفروشی‌ها آمد

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، امانی در دوره جوانی با سید مجتبی نواب صفوی آشنا شد و به گروه فدائیان اسلام پیوست. هرچند وی عضو رسمی این گروه نبود اما به همکاری با این جمعیت پرداخت.

 

با آغاز قیام امام خمینی (ره)، علیه رژیم پهلوی امانی ضمن پذیرش مرجعیت دینی و سیاسی ایشان در مسیر اهداف و سیاست‎های امام خمینی(ره) گام برداشت. وی با همراهی و همکاری عده‌ای از دوستان و همرزمانش دست به تشکیل ‌هیات‌های مؤتلفه اسلامی زد. امانی در سازمان‌دهی قیام  15 خرداد 1342 همراه دیگر اعضای مؤتلفه به ایفای نقش پرداخت. او همچنین نقش ویژه‎ای در تشکیل شاخه نظامی مؤتلفه داشت.

 

امانی پس از ترور حسنعلی منصور در بهمن 1343  دستگیر و پس از سال‎ها مبارزه علیه رژیم پهلوی، با حکم دادگاه نظامی این رژیم به اعدام محکوم شد و سحرگاه 26 خرداد 1344 به شهادت رسید. 

 

مرکز اسناد انقلاب اسلامی ناشر «تاریخ شفاهی زندگی و مبارزات شهید صادق امانی» با شمارگان دو هزار نسخه، 384 صفحه و به بهای 14 هزار تومان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار