زمان کاهش قیمت را از شخص آقای سینکی باید پرسید/ مجلس تنها یک نهاد نظارتی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۳۴۳۹
سید راضی نوری در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

زمان کاهش قیمت را از شخص آقای سینکی باید پرسید/ مجلس تنها یک نهاد نظارتی است

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس درمورد دلایل عدم برخورد با بی‌برنامگی دولت در خصوص افزایش قیمت سیب‌زمینی گفت: مجلس نهاد اجرایی نیست و فقط می‌تواند نظارت انجام دهد.

سید راضی نوری، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص دلایل افزایش قیمت سیب‌زمینی در بازار گفت: این مسئله بیشتر به دلیل برف و باران و مشکلات طبیعی پیش آمده در فصل زمستان به وجود آمد و در بازار اثر گذاشت.


وی افزود: دولت برای کنترل بازار تعرفه‌ها را کاهش داد تا بتواند قیمت‌ها را کنترل کند و از آنجایی که انحصار تنظیم بازار از بخش صنعت گرفته شده و به بخش کشاورزی واگذار شد، ما امیدواریم این مسئله در آینده کنترل شود.


نوری ادامه داد: دیروز در کمیسیون کشاورزی در خصوص این موضوع صحبت‌هایی داشتیم تا برنامه‌ای جدی توسط وزارت کشاورزی ساماندهی شده تا این مسئله را نهایی شود.


وی در پاسخ به زمان کاهش قیمت این محصول گفت: زمان کاهش قیمت را باید از مجموعه جهاد کشاورزی و شخص آقای سینکی که معاونت وزارت کشاورزی در تنظیم بازار را برعهده دارند، پرسید.


نماینده مردم خوزستان در خانه ملت در پاسخ به این سوال که چرا مجلس با این بی‌برنامگی‌های برخوردی نمی‌کند، خاطرنشان کرد: مجلس نهاد اجرایی نیست و فقط می‌تواند نظارت انجام دهد و حق ورود ندارد.


وی تصریح کرد: مجموعه وزارت کشاورزی به ما این قول را داده‌اند که به زودی مشکل افزایش قیمت‌ سیب‌زمینی و سایر محصولات کشاورزی را برطرف می‌نمایند.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار