کد خبر:۳۰۳۵۳۷
معاون توسعه کاربرد پرتوهای سازمان انرژی اتمی:

ایران دارای 15 رادیو داروی درمانی است/ تولید دستگاه شتاب دهنده خطی برای بیماران در آینده‌ای نزدیک

معاون توسعه کاربردی پرتوهای سازمان انرژی اتمی کشور، مهمترین کاربرد انرژی هسته‌ای را کاربرد دارویی و درمانی آن خواند و گفت: در حال حاضر 15 رادیو داروی درمانی در کشور تولید شده است.
ایران دارای 15 رادیو داروی درمانی است/ تولید دستگاه شتاب دهنده خطی برای بیماران در آینده‌ای نزدیک

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، در آستانه 20 فروردین، روز ملی فناوری هسته ای، برنامه گرامیداشتی به همین منظور صبح امروز در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی گلستان با حضور حسین خلفی، معاون توسعه کاربردی پرتوهای سازمان انرژی اتمی کشور برگزار شد.

 

خلفی علت نامگذاری 20 فروردین به روز ملی فناوری هسته ای را دستیابی متخصصان هسته ای کشور به کلیه مراحل استخراج و تولید و مرحله نهایی انرژی هسته ای به صورت بومی دانست و به سبب کاربردهای فراوان این انرژی، دستیابی به این علم را غرورآفرین و بسیار مهم خواند.

 

 معاون توسعه کاربردی پرتوهای سازمان انرژی اتمی کشور مهم ترین کاربرد انرژی هسته ای را کاربرد دارویی و درمانی خواند و افزود: هم اکنون 15 رادیو داروی درمانی در کشور تولید شده که به عنوان مسکن و داروی درمانی برخی بیماری های صعب العلاج به کار می رود.

 

وی در ادامه در بیان یکی دیگر از کاربردهای درمانی انرژی هسته ای به دستگاه شتاب دهنده خطی اشاره کرد و گفت: این دستگاه برای بسیاری از بیماری های صعب العلاج مفید و موثر است؛ از این رو با همکاری معاونت فناوری ریاست جمهوری و سازمان انرژی اتمی کشور درصددیم در آینده ای نزدیک این دستگاه را تولید کنیم.

 

همچنین حجت الاسلام کوهستانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سخنانی کوتاه گفت: دستیابی به انرژی هسته ای به همت متخصصین کشور موجبات پیشرفت این انقلاب را به وجود آورد و مشکل دشمنان نیز همین پیشرفت ماست؛ از این رو برای جلوگیری از این پیشرفت سعی دارند جلوی بهره برداری از این فناوری جدید را بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار