آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۴۷۷۹
کارشناس فیزیک هسته‌ای در دانشگاه پیام نور چناران:

اقتدار اقتصادی در سایه اسلام چیزی است که آمریکا را از ایران می‌تراسند

یک کارشناس فیزیک هسته‌ای در جشن روز ملی انرژی هسته‌ای گفت: آنچه آمریکا را می‌ترساند اقتدار اقتصادی در سایه اسلام در پرتو انرژی هسته‌ای است که می‌تواند برای کشورهای زورگوی جهان مشکلات بسیاری را فراهم سازد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، باقرزاده، کارشناس فیزیک هسته‌ای امروز در جشن روز ملی انرژی هسته ای در دانشگاه پیام نور چناران گفت: ایران کشوری توسعه یافته است که چرخه سوخت هسته‌ای را در اختیار داشته و بتواند از این انرژی برای مردم خود بهره بجوید.

 

وی ادامه داد: کشوری که دسترسی به انرژی هسته‌ای دارد و این دانش را توانسته بومی کند کشور ایران است که در طی 10 سال در شدیدترین فشارها و تحریم ها از سوی قدرت های جهان توانسته است به این علم دست یابد.

 

باقرزاده با بیان اینکه 35 سال عقبه اطلاعاتی موجب رسیدن ایران به توانایی هسته‌ای شده است، افزود: آنچه ما در 35 سال عقبه اطلاعاتی توانستیم جمع بندی کنیم نتیجاً در طول 10 سال عملیاتی شد که اکنون در ایران دانشمندانی وجود دارند که می توانند چرخه سوخت را ایجاد کنند.

 

این کارشناس مسائل هسته‌ای با بیان اینکه دانشمندان هسته‌ای ما با جان خود بازی می کنند، ابراز داشت: در فناوری هسته ای اگر قطعه‌ای را به صورت نادرست جا به جا کنیم منجر به حادثه‌ای ملی می‌شود که این نشان می‌دهد دانشمندان این سطح علمی در حال جانبازی هستند.

 

وی با بیان اینکه 90 درصد انرژی هسته ای و علوم مربوط به آن بومی داخلی شده است،بابیان اینکه پروسه دانش هسته ای در کشور ما بسیار کامل است، گفت: توان دانش هسته ای ما می‌تواند گزینه میان ما و بسیاری از کشورهای دیگر باشد کشورهای که حتی فکر رسیدن به این قدرت را در خود نمی بینند.

 

باقرزاده به راکتور اتمی آب سنگین اراک اشاره کرد و بیان داشت: راکتور آب سنگین اراک یک سوم بوشهر است و غنای اورانیوم در قلب آن صورت گرفته و تقریباً کامل شده. حال سئوال این است که آمریکا به چه دلیل تلاش دارد این راکتور را تعطیل کند.

 

این کارشناس فیزیک هسته‌ای با اشاره به اینکه هدف ما اقتدار سیاسی است، گفت: ما با داشتن راکتور آب سنگین اراک از نظر انرژی می‌توانیم نیاز کشورهای دیگر به برق را نیز تامین کنیم و این اقتدار اقتصادی چیزی است که غرب را می لرزاند.

 

وی با بیان اینکه فروش انرژی از طریق دانش بومی هسته‌ای یک حرکت زیربنایی بوده است، ابرازداشت: ما باید در بحث اقتصاد مقاومتی همه داشته های خود را در مسیر عزت اسلامی قرار دهیم و کار را به آنجا برسانیم که مانند ژاپن با قراردادن موج بندهایی در داخل دریا انرژی مثبت را به توربین های که در داخل ساحل قرار دارد، منتقل و برق تولید کنیم.

 

وی با انتقاد از برنامه اقدام مشترک میان ایران و 1+5 تصریح کرد: متأسفانه هر جا که تصمیم گیری هسته ای بر عهده دیپلمات‌های ما افتاد ما عقب گرد هسته ای پیدا کردیم.

 

باقرزاده ادامه داد: در مذاکرات صورت گرفته بین ایران و 1+5 دستاورد به دست آمده برای غرب، تأمین اطمینان آمریکا از امنیت اسرائیل است که این موجب عقب گرد ما شده است.

 

این کارشناس فیزیک هسته ای با بیان اینکه سرانجام تلاش دیپلمات های سال 82 ختم برنامه اقدام مشترک میان ما و 1+5 شد، خاطرنشان کرد: متأسفانه هر آنچه در این برنامه اقدام مشترک می‌بینیم از سوی غرب در پرده ابهام و از سوی ایران تعهدهای تضمین شده است که منافع کشور را به آن صورت در نظر نمی‌گیرد.

 

وی در پایان با بیان اینکه دانشجو باید مراقب باشد و در جریان کامل مذاکرات هسته ای قرار بگیرد، گفت: ما باید خون شهدای هسته ای خود را احیاء کنیم و مانند نخبگان جنگ نرم امروز همچون یک دیپلمات مسائل هسته‌ای کشور را دنبال و در برابر بی تفاوتی برخی مسئولین بی‌تفاوت نباشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار