به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در هفتههای اخیر حوادث در دانشگاه ها آمریکا بیشتر شده و گویی پس از دانشگاهها اکنون نوبت مدارس است که برای آزادی سلاح در ایالات متحده قربانی می دهد.
سی ان ن نوشت: پس از تیراندازی در ساختمان مهندسی برق در دانشگاه "پوردو" پلیس پس ساعت ها تلاش توانست یک تن را در ارتباط با آن دستگیر کند.در دانشگاه "ویدنیر" در حومه "فیلادلفیا" واقع در آمریکا نیز صحنه خشونت مسلحانه بود که در جریان آن یک نفر مورد اصابت گلوگه قرار گرفت و زخمی شد.
ماه نوامبر سال گذشته پلیس آمریکا اعلام کرد که در پی تیر اندازی در دانشگاه ایالتیای واقع در کارونیای شمالی یک تن زخمی شد.این گزارشها در حالی منتشر میشوند که در برخی ایالات دانشگاهها و مراکز آموزشی دیگر از مراکز آموزشی دولتی در ایالت فلوریدا به دانشجویان و دیگر افراد اجازه حمل سلاح داده میشود.
این مجوز زمانی صادر شد که دادگاهی در این ایالت ممنوعیت حمل سلاح از سوی دانشجویان در دانشگاه را غیر قانونی اعلام کرد.خشونت مسلحانه در حالی به سمت دانشگاههای آمریکایی کشیده میشود که تا کنون قربانیان زیادی را در مدارس گرفته است.دسامبر سال 2012 زمانی که یک نوجوان بیست ساله در مدرسه ابتدایی، سندی هوک به روی همکلاسیهای محصل خود آتش گشود و 26 تن را کشت، باراک اوباما سخنان خود را در مورد کنترل اسلحه و تغییر قوانین اعلام کرد.
اما با گذشت سال ها نه تنها اسلحه در این کشور به کنترل در نیامد، بلکه تکرار فجایع را در زمینه حمل اسلحه پر رنگ کرد.درست یک روز قبل از سالگرد کشتار سندی هوک، دبیرستانی در کلورادو خشونت مسلحانه را به خود دید. خشونتی که منجر به خودکشی عامل تیر اندازی و زخمی شدن دو دانش آموز دیگر شد.مخالفان آزادی حمل و خرید و فروش اسلحه در آمریکا قرار است در اعتراض به این وضعیت و در سالروز حادثه تیر اندازی دبستان سندی هوک در برابر مراکز انجمن ملی سلاح در این کشور، تظاهرات بر پاکنند. تظاهراتی همانند تظاهراتهای متعددی که در یک سال اخیر مقامات آمریکایی شاهد آن بودهاند، اما اقدامی برای پاسخ مثبت به معترضان ندادهاند.
با رخ دادن فجایع مشابه در ارتباط با تیر اندازیهای مرگبار در مراکز دانشگاهی و آموزشی دولتی گمان میرفت که مخالفان سلاح خیلی زود به اهداف خود مبنی بر تغییر در قوانین حمل و خرید و فروش سلاح دست یابند که متاسفانه تا کنون این اتفاق رخ نداده و آمریکا هنوز شاهد خشونتهای مسلحانه ناشی از آزادی سلاح است.
در ایالات متحده آمریکا در برابر هر 100 تن، 90 قبضه اسلحه (سلاح کمری) وجود دارد، این آمار بالای سلاح در آمریکا و همچنین وضعیت فرهنگی و اجتماعی موجود دست به دست هم داده تا مردم این کشور انتظار زیادی برای کاهش خشونتها در سالهای آتی نداشته باشند.
به گزارش این خبرگزاری، خلاء قانون برای کنترل اسلحه و نبود راهکارهای فرهنگی و اجتماعی در دستور کار مقامات کاخ سفید برای کنترل خشونتها، امیدها را برای محدود شدن خشونت مسلحانه در بلند مدت را نیز کاهش داده است.فضای فرهنگی و اجتماعی در جامعه آمریکا و محصولات فرهنگی این کشور نه تنها نمیتوانند محرکی برای کاهش خشونت مسلحانه باشد، بلکه فیلمهای عریان هالیوودی و بازیهای رایانهای به عنوان بخشی از محصولات فرهنگی در این کشور مهیج خشونت در جوانان هستند.
چراکه اینگونه فیلم ها در اوج خشونت لذت را نمایش می دهند و جوانان غرب را به ماشین کشتار تبدیل می کنند. به طوری که شاید بیشتر عاملان خشونتها افراد زیر 30 سال هستند که به تاثیرات اقدامات خود به دیگران آگاهی کامل ندارند و تصور میکنند همانند فیلمها و بازیهای رایانهای کشتار مسلحانه امری معمولی است.