نیروی انتظامی کرمان تاکنون 522 شهید را تقدیم انقلاب کرده است

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار «حسین چناریان» روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: نیروی انتظامی در حوزه کشف مواد مخدر و مقابله با باندها و گروه هایی که از بستر استان کرمان برای قاچاق مواد مخدر استفاده می کنند، برخورد جدی داشته و خواهد داشت.
وی اظهار کرد: در سال گذشته 86 هزار و 272 کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کرمان کشف شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن 65 درصد افزایش داشته است.
سردار چناریان گفت: در سال گذشته 170 نقطه آلوده شهری و 225 منطقه آلوده روستایی پاکسازی شده است.
وی ادامه داد: همچنین با دو هزار و 707 خرده فروش مواد مخدر نیز برخورد شده است.فرمانده انتظامی استان کرمان تاکید کرد: امروز همه ما در برابر پدیده آسیب زا و مخرب مواد مخدر مسوول هستیم.
وی گفت: اصحاب رسانه در تمامی عرصه ها به ویژه در عرصه امنیت اجتماعی، و مقابله و مبارزه با مواد مخدر نقش و رسالت خود را در همراهی با پلیس به خوبی ایفا می کنند.
وی اظهار کرد: با توانمندی مجموعه نیروی انتظامی در بخش مبارزه با مواد مخدر، استان کرمان جز یکی از استان هایی است که از نظر امنیتی شاخص های خوبی دارد و در کشف و جمع آوری مواد مخدر نیز رتبه خوبی دارد.