فؤاد ایزدی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، بیان داشت: زمانی که شعاری تولید میشود باید دید ریشه این تولید شعار چه بوده است، کسانی که عنوان میکنند شعار مرگ بر آمریکا حذف شود باید جواب دهند آیا آمریکا اقدامی انجام داده که این شعار موضوعیت نداشته باشد.
وی افزود: تا کنون امریکا فشارها، تهدیدها و تحریمها را بیشتر از قبل کرده، هر زمانی که دلیل ارائه شعار نبود آنگاه میتوان گفت این شعار کارایی ندارد؛ اما زمانی که سیاستهای خودشان را تغییر ندادهاند و نه تنها نفرت را کم نکرده؛ بلکه افزایش هم دادهاند، نباید این مسئله را مطرح کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه طرف مقابل علاقه دارد اهرمهای قدرت را از ایران دریافت و تحریمها را همچنان نگاه دارد، ادامه داد: کسانی که مذاکرات را انجام میدهند سه راه بیشتر ندارند یا اعلام شکست کنند یا سیاستهای خود را تغییر دهند یا اینکه شرایط طرف مقابل را بپذیرند و بعد بخواهند توجیه کنند.
ایزدی افزود: امروز دولت عنوان میکند اقداماتی که صورت گرفته نه تنها به زیان ایران نبوده؛ بلکه مفید نیز بوده است؛ بنابراین در حال حاضر دولتمردان در موضع سوم حرکت میکنند.
وی تصریح کرد: هر چقدر ادبیات دولتمردان کشور با واقعیتها همخوانی داشته باشد پذیرش آن برای مردم بهتر خواهد بود.
این کارشناس سیاسی با بیان اینکه هر توافق نکات مثبت و منفی بسیاری دارد، خاطرنشان کرد: دولتمردان بیایند و صادقانه نکات مثبت و منفی توافقنامه را عنوان کنند، در این صورت مردم بهتر میپسندند تا اینکه دولت یک سویه مطرح کند توافقات به سود کشور بوده است.
ایزدی ادامه داد: شفاف بودن با مردم کمک کنندهتر خواهد بود تا اینکه بخواهیم تحلیلهای ویژهای را ارائه دهیم که بیشتر جنبه سیاسی دارد.
وی در پایان با بیان اینکه برخی به جای اینکه از ظالم سوال بپرسند از مظلوم می پرسند چرا ناراحتی، گفت: در خصوص نوع استفاده دولتمردان از نرمش قهرمانانه؛ آنچه که رهبر انقلاب فرمودند نرمش قهرمانانه است نه نرمش محرمانانه، دولتمردان باید توجه کنند زمانی که رهبر عنوان میکند نرمش قهرمانانه به درستی از واژه بهره گیرند./ج155الف1/
ژاپن شعار نداد به کجا رسيد ؟