به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، رضا ملک زاده روز گذشته در نشست با اساتید گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: با توجه به توانایی های شیراز باید به این سمت پیش رویم که تحقیقات و پژوهش هایی را در راستای پیشگیری از بیماری های قلب و عروق که آمار بالایی در وقوع مرگ و میر دارند، انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت برنامه های مختلفی در زمینه پیشگیری دارد، گفت: دانشگاه ها در اجرای موارد مربوط به پیشگری نقش موثری دارند و باید این نکته مورد توجه جدی قرار گیرد که پزشک مسئول سلامت مردم است و نباید فقط به درمان بپردازد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تصریح کرد: شروع پیشگیری و فرهنگ سازی مناسب، همواره توسط افرادی دانشمند آغاز میشود؛ بنابراین اعضای هیئت علمی و اساتید باید به این نگرش برسند که هر کدام از آنها در تغییرات تاثیرگذار هستند.
ملک زاده گفت: در حال حاضر بیماری ها به سمت مواردی مانند قلبی و عروقی پیش رفته اند و بر این اساس باید در قالب طرح های تحقیقاتی مختلفی از جمله کوهورت به آنها پرداخت.
وی تصریح کرد: داشتن علاقه برای انجام تحقیقات لازم است؛ اما کافی نیست و باید برای تحقیقات وقت اختصاص داد و به مشاوره با سایر اساتید نیز توجه کرد.
مدیر گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست گفت: متخصصان نباید منتظر بمانند و فقط به درمان بپردازند؛ بلکه باید در زمینه پیشگیری فعال عمل نمایند.
محمدعلی بابایی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز با برگزاری سمینارهای ملی و بین المللی و همچنین خانه قلب سالم در شیراز با انجام تحقیقات و ارائه خدمات رایگان به مردم در حال خدمت رسانی و تلاش در زمینه پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی است.
لازم به ذکر است، در این نشست اساتید گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن بیان پیشنهادات، نظرات و مشکلات به بررسی مسائل مربوط به تحقیقات در حوزه قلب و عروق پرداختند.