کد خبر:۳۰۴۵۷۵
پیام ایمانیه به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای؛

پیشرفت در علوم پزشکی بدون فناوری هسته‌ای مشکل است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پیامی به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای، پیشرفت در علوم پزشکی بدون داشتن فن‌آوری هسته‌ای را مشکل دانست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، ایمانیه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پیامی به مناسبت روز ملی فناوری هسته ای این روز را تبریک و تقویت طب هسته‌ای را در کشور ضروری دانست.

 

در متن پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز ملی فناوری هسته ای آمده است: نظام جمهوری اسلامی، با توکل به خدا، الهام از آموزه‌های دین مبین اسلام، بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و اطمینان به پشتیبانی ملت، مسیر خود را انتخاب کرده ‌است و استوار و با صلابت، از حقوق مسلم هسته ای خود دفاع خواهد کرد و با استقامتی که در این راه از خود نشان داده است، تبدیل به الگوی ملت‌های مسلمان و غیر مسلمان در اقصی نقاط دنیا به منظور دفاع از حقوق مسلم خود و مبارزات ضد استکباری شده است.

 

روز ملی فناوری هسته ای، متعلق به عموم مردم ایران و روز غرور و افتخار ملی است که با تلاش دانشمندان جوان کشورمان در دانشگاه ها، مؤسسات آموزش عالی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، دست آوردهای بزرگی به ارمغان آورده است.

 

پیشرفت های گسترده، عظیم و غرور آفرین ایران اسلامی به ویژه در زمینه دانش هسته ای، امروز امیدی را ایجاد کرده است که این دانش در حیطه های مختلف سلامت نیز زمینه ارایه خدمات بیشتر و بهتر را برای مردم فراهم کند.

 

با توجه به امکان استفاده گسترده از انرژی هسته ای در پزشکی، ضرورت تقویت طب هسته‌ای در کشور هر روز بیشتر می‌شود به گونه ای که پیشرفت در علوم پزشکی بدون داشتن این فن‌آوری مشکل است.

 

بر این اساس با گرامی داشت روز ملی فناوری هسته ای و آرزوی توفیق روز افزون برای فعالان در این عرصه، امیدواریم با تلاش محققان و دانشمندان ایران اسلامی در آینده ای نزدیک شاهد خلق زمینه های مناسب برای ارایه پیشرفته ترین خدمات در حیطه های مختلف از جمله پزشکی به مردم لایق ایرن اسلامی باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار