به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، اجتماع عظیم بسیجیان مشهد در اعتراض به قطعنامه گستاخانه پارلمان اروپا، شب گذشته با سخنرانی جواد کریمی قدوسی در حسینیه امام خمینی (ره) مشهد برگزار شد.
جواد کریمی قدوسی در جمع هزاران نفری بسیجیان پیرامون اهمیت و حساسیت گرامیداشت دستاوردهای علمی و به خصوص بحث هستهای برای کشور، گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان اهل قلم، مرتضی آوینی و همچنین نتایج و ماحصل مذاکرات ژنو سخنانی ایراد کرد که بدین شرح است:
باعث افتخار است که بار دیگر در این مکان مقدس و روز ملی فن آوری هستهای در خدمت برادران و خواهران ارزشی هستم.
امروز در تاریخ کشور ما به نام روز هستهای، روز ارتقای دانش این ملت به سطح برجسته جهانی نامگذاری شده است.
چرا روز فنآوری هستهای داشته باشیم؟
چرا یک دستاورد آن هم علمی در یک کشور بزرگ مثل جمهوری اسلامی باید این قدر اهمیت پیدا کند که یک روز به این نام نامگذاری و برنامههای ویژهای برای چنین دستاوردی تدارک دیده شود و همهساله به این موضوع توجه شود؛ درحالیکه اینگونه دستاوردها در کشورهای دیگر رخ داده و کمتر کشوری اینگونه مراسم و نامگذاریهایی انجام داده است.
چرا در جمهوری اسلامی اینگونه مراسم جایگاه پیدا میکند؟ فراتر از موضوع هستهای باید موضوعی باشد که چنین اهمیتی به آن میدهد. جوهر توجه به این موضوعات کجاست؟
از این جهت جایگاه تاریخی پیدا میکند که ما هشت سال دفاع مقدس را به عنوان سند افتخار و کتاب زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی به جا گذاشتهایم، امروز سالروز شهادت شهید آوینی است، یک رزمنده دفاع مقدس که کارش هنر اسلامی بود و با هدایت مقام معظم رهبری تولید فیلمهای فاخر روایت فتح را دنبال کرد و در همین راه نیز به شهادت رسید.
آغاز تأسیس حکومت دینی و اسلامی رخداد بسیار عظیمی بود؛ آغاز دشمنیهای گسترده و پر حجم بعد از انجام مقدماتش از همان لحظهای آغاز شد که امام خمینی (ره) تأسیس حکومت دینی و قرآنی را در این کشور اعلام کردند؛ حالا اسلام میخواهد حکومت کند، با چه استعداد و ذخایری؟ با چه توانی؟
دشمن با روحیه استقامت اسلام در جنگ است
مصداق آن، آیات و صفحات قرآن است؛ دستورالعمل زندگی بشر. ذخیره اسلام، خانواده کوچکی است به میزان جمعیت و مقدار؛ اما پیامبر (ص) عمر خود را در راه ترویج و تبلیغ دین صرف کرد، علی(ع) فرقش در محراب شکافته شد، فرزند فاطمه (س) با ضربه در کشته شد و خود ایشان نیز بین در و دیوار به شهادت رسیدند، فرزند اول خانواده به سم خیانت جگرش پارهپاره شد، پسر دوم این خانواده پس از گذشت63 سال از هجرت به همراه یارانش به شهادت میرسند و دو دختر این خانواده به اسارت میروند.
از زمان وفات پیامبر تا اسیر شدن حضرت زینب 53 سال طول کشید، این یعنی 53 سال مبارزه؛ امام که میفرمایند «من دولت تشکیل میدهم» یعنی دولتی مبتنی بر این اصول و با این استقامت. دشمن هم از همین بیم دارد.
پرچمدار این نهضت، مردم با بصیرت، با ایمان و شجاع ایران هستند که با ایمان و اعتقاد کامل به پیروزی نهایی در این راه قدم گذاشتهاند لذا آنان با هر حرکتی که از این مردم بوی استقلال، عزت و عظمت بدهد مخالف هستند. آنان اساسأ با اراده کشور مبنی بر احکام اسلام مخالفاند زیرا قدرت سرنوشتساز در جهان با بمب هستهای، موشک و سازمانهای جاسوسی نیست، این عصر، عصر چالش منطقهاست.
منطقی که غنی باشد میتواند میلیاردها بشر را پشت سر خود به صف کند و این منطق از آن اسلام است. تمام منطقها در پیش اسلام سر بر خاک گذاشتهاند؛ امروز هیچ فیلسوفی نمیتواند برای گرفتاریهای بشر راهی نشان دهد، انسان سردرگم است و میخواهد دست خود را از جایی بگیرد که به آرامش برسد، اینجاست که اسلام را پیدا میکند.
حالا اگر همین مردم به مجلس بگویند که دیگر قوانین را بر اساس قوانین اسلام تصویب نکن و شورای نگهبان نیز بر روی قوانین اسلامی پافشاری نکند، به زعم آنان دیگر مشکلات حل شده است؟
حقوق بشر و هستهای بهانه است
مقام معظم رهبری در قم فرمودند «اینان با علمی که در حوزه علمیه است و مراجع، طلاب دینی و کارشناسان دینی مشکل دارند» دشمنی آنان با مردم ایران بر سر علم اسلام است وگرنه هستهای، حقوق بشر و موشکی بهانه است.
این عهد و پیمان ملت ایران است که ارزش پیدا میکند، اینجاست که باید روز هستهای را در کشور بزرگداشت زیرا از یک میدان سخت مبارزه که تمام دنیا با تمام امکانات در یک طرف آن قرار دارد تا شما را از ادامه راهتان پشیمان کند.
با وجود تمام این جهات و اهمیت آن، عدهای بیایند در کشور بگویند که این همه هزینه برای مسئله هستهای چرا باید بشود؟ مگر این مسئله مهم است که باید برای آن این همه هزینه بپردازیم؟
این روزها عراقچی و ظریف میگویند که در هیچ مرکزی بسته نمیشود تا مردم ناراحت و ناراضی نباشند، اما در واقع این مراکز تنها باز هستند و درون آنها هیچ اتفاق خاصی رخ نخواهد داد.
عراقچی را به کمیسیون امنیت ملی دعوت کردیم و او درباره رآکتور آب سنگین اراک گفت که نگرانیهایی در خصوص آن وجود دارد که باید به دنبال فن آوری جدیدی باشیم تا این نگرانی برطرف شود؛ این حرف برای کسی که نداند آب سنگین چیست، بسیار حرف خوشحالکنندهای است.
جوهره قطعنامه بیشرمانه اتحادیه اروپا، مخالفت با احکام دین است
جوهره قطعنامه بیشرمانه اتحادیه اروپا، مخالفت با احکام دین است، اولویتش پیام دین و قوانین الهی است بنابراین در نهایت شرمآوری، یک کشور مؤمن را به پذیرش یک رفتار شنیع دعوت میکنند که هر انسان از شنیدن آن شرم دارد. چون خودشان همجنسبازی را قانون کردند مرتکب این عمل شدهاند میخواهند ما نیز این جنایت را انجام دهیم.
سران مشرک مکه بعد از چند سال مبارزه با پیامبر اسلام و پیام وحی، متوسل به ابوطالب میشوند تا برادرزاده خود را نصیحت کند و با آنان نجنگد و میگویند که ما او را بزرگ قریش میکنیم، تنها با ما نجنگد و خدایان و پیشینیان ما را مورد تمسخر و ایراد قرار ندهد، پیامبر (ص)نیز میفرماید شما تنها بگویید «لا اله الا الله»، من دیگر با شما کاری ندارم.
تمام مشکل هم بر سر همین مسئله است، بر سر کلمه توحید و استقلالی که از اسلام ناشی میشود، است. چه کسی باید از این امت و ملتی که جوانمردانه پای انقلاب ایستادهاند حمایت کند؟ مسئولان، افرادی هستند که شما آنان را به این مقام رساندید و مظاهر قدرت شما به دست آنان سپرده شده است.
قدرت آنان ناشی از قدرت اسلام است و قدرت اسلام است که به آنان قدرت بخشیده، پس آنان اجازه ندارند پای خود را از این اصول بیرون بگذارند؛ رئیسجمهور باید در مقابل دشمنان بایستد؛ مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان هستهای فرمودند: «کسی حق معامله بر روی هیچ یک از دستاوردهای هستهای را ندارد».
رآکتور آب سنگین اراک قابل مذاکره نیست
یکی از دستاوردهایی که آنان حق مذاکره بر سر آن را نداشتند موضوع آب سنگین اراک است که دستاوردهای فوقالعاده زیادی از جمله تولید برق، تولید پلوتونیم و تولید رادیو داروهایی دارد که چندین برابر رآکتورهای آب سبک است؛ وقتی آنان قبول کردند که رآکتور آب سنگین اراک تعطیل شود، باعث ناراحتی بسیاری دلسوزان انقلاب شد.
تمام بیماریهای صعبالعلاجی که امکان معالجه ندارد با این داروها قابلدرمان است.
فرمایش امروز مقام معظم رهبری به طور مشخص به آب سنگین اراک مربوط میشود. آب سنگین اراک پلوتونیم تولید میکند که در تولید رادیو داروها بسیار کاربرد دارد که البته یکی از کاربردهای آن تولید بمب هستهای هم هست.
آنان میگویند ژاپن برای 50 سال پذیرفت که فعالیت تحت نظر داشته باشد اما باید دید که در چه شرایطی این مسئله را قبول کردند، ژاپن در جنگ جهانی دوم شکست خورد و در شرایطی که به عنوان کشور شکستخورده مطرح بود این شرایط را پذیرفت، امروز ژاپن حتی اجازه داشتن ارتش ندارد اما فعالیتهای هستهای این کشور لحظهای متوقف نشد.
این کشور در حال حاضر 30 تن پلوتونیم تولید کرده اما ما یک گرم هم نداریم، ژاپن، بازرسی از تأسیسات خود را تنها در چارچوبNPT میسر کرده، با این توصیف، چرا صحبت از رفع نگرانی اینها میشود؟
رئیسجمهور ما میگوید باید با کدخدا صحبت کنیم!
مذاکره کنندگان کشورمان نباید هیچ حرف زوری را از طرف مقابل قبول کنند. ما مردمی با فرهنگ عاشورایی داریم، در قاموس این ملت عاشورایی پذیرش حرف زور نمیگنجد آن هم در برابر کشورهایی که رذلترین و جنایتکارترین کشورها هستند.
ای کاش این سخن که باید با کدخدا بنشینیم و صحبت کنیم را از رئیسجمهور نمیشنیدیم، 35 سال است که ملت گفتهاند تو کدخدا نیستی، هشت سال در مقابلش ایستادگی کردیم و نقشههایش را نقش بر آب کردیم و همچنین در آخرین نقشه آنان در فتنه 88، آن وقت رئیسجمهور ما میگوید باید با کدخدا صحبت کنیم!
امام خمینی (ره) با آن عظمت فرمودند اگر من هم پایم را از اسلام بیرون بگذارم، مردم میریزند و مرا از بین میبرند، این سخن امام راحل است یعنی مردم شخص پرست نیستند، مردم اسلام میخواهند.
آقای روحانی، اگر کسی مقابل این محکمات انقلاب بایستد، تفاوت نمیکند نماینده مجلس باشد، رئیسجمهور باشد و یا رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام باشد، نابود خواهد شد. من در مجلس نطقی انجام دادم که در آن نکاتی را به دولت و آقای روحانی متذکر شدم که بر اساس قانون این کار من هیچ منعی نداشت، اما آنان علیه من طرح شکایت کردهاند و در شکایت خود، خواستار پیگیری قضایی رسانههایی شدند که سخنان مرا منتشر کردهاند.
شما که روز اول گفتید پناه میبرم به خدا از استبداد رأی و بستن دهان مخالفین؛ تا به امروز 200 شکایت از روزنامه کیهان و آقای شریعتمداری در دادسرا وجود دارد به این گناه که مدافع انقلاب است، اما از روزنامه اطلاعات که همچون روزنامه کیهان، قدیمیترین روزنامه کشور است حتی یک شکایت هم وجود ندارد.
چند روز پیش آقای ظریف را دعوت کردیم به کمیسیون امنیت تا در مورد قطعنامه اتحادیه اروپا صحبت کنیم، ایشان در آن دیدار گفت نمیدانم شما چرا این قدر به این مسئله اهمیت میدهید؟ ما سکوت میکنیم، شما چرا حساسیت ایجاد میکنید؟ به ایشان پاسخ دادم کجای تاریخ اسلام دیدید که کسی به شریعت و دین ما توهین کرده باشد و ما در مقابل او سکوت کرده باشیم؟ به یک ملت مقتدر توهین شده و ما نباید پاسخ آن را بدهیم؟
پس از تهدیدهای بسیار و فشارها برای پاسخ دادن به این تهدیدات، نهایت جمله خشن رئیسجمهور را در روز 22 بهمن شاهد بودیم که گفت آمریکاییها باید عینکشان را عوض کنند و جور دیگر ایران را ببینند!
دیدار اعضای دولت با سران فتنه
فتنه 88 حادثهای بود که رهبری فرمودند: «هدف آن جمع کردن بساط دین از این کشور بود»، اتفاقی نبود که در چند روز رخ دهد بلکه 30 سال برای آن برنامهریزیشده بود؛ با این شرایط چند نفر از دولت مدعی اعتدال باید به دیدار افراطیترین و خشنترین افراد بروند و اسم آن راهم اعتدال بگذارد. این مرزبندی است؟
محکومین فتنه همگی سرکار بازگشتند به جز آنان که در زندان هستند، آن وقت تمام هم و غم خود را میگذارند تا دو نفر سران فتنه را آزاد کنند. این اعتدال است؟ این پرهیز از افراطی گریست؟
تا شما مردم هستید و هدیه و نعمت الهی بر سر ماست هیچ اتفاقی نمیافتد. آنان در حوزه فرهنگ قصد گرفتن غیرت دینی مردم را دارند با استفاده از افزایش تهدیدها، توهینها، تحقیرها و دعوت به انجام اعمال شنیع. در روزنامههای این مملکت به فاطمه زهرا (س) توهین میشود، غدیر را انکار میکنند و وزیر ارشاد ما از تعطیلی روزنامه بهار ابراز نگرانی و ناراحتی میکند!
ما مخالف دولت نیستیم بلکه مایلیم با تمام قدرت کارش را ادامه دهد و اقتصاد مقاومتی را دنبال کند اما مشکل، دشمن حاشیهسازی است که در این بین سنگاندازی میکند.
لازم به ذکر است، در میان سخنان کریمی، مردم با تکبیر و سر دادن شعارهای «مرگ بر منافق، مرگ بر ضد ولایت فقیه و هیهات من الذله» سخنان وی را تأیید کردند و در پایان این مراسم نیز بیانیهای در محکومیت قطعنامه اتحادیه اروپا قرائت شد.