کد خبر:۳۰۲۸۰۲
فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

دانشجویان نگاهی جامع به فضای فرهنگی جامعه داشته باشند/ نشریات فعالان فرهنگی، حرفی برای گفتن ندارد

یک دانشجوی فعال دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: متاسفانه نشریات دانشجویی، به محل دعوای چپ و راست تبدیل شده و با گذشت ماه‌ها از آخرین انتخابات ریاست جمهوری، هنوز درگیری‌های انتخاباتی وجود دارد.

محمد امین نوح پیشه در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با بیان دیدگاه خود درباره «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» بیان داشت: در دهه‌ای که «دهه پیشرفت و عدالت» نام گرفت، سال‌هایی واژه «اقتصاد» را با خود همراه داشتند که بر اهمیت این موضوع، تاکید دارد.


وی افزود: شعار امسال، پیوست فرهنگی دارد به این معنا که پیشرفت اقتصادی با «فرهنگ» همراه، میسر می‌شود.


این فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اقتصاد اسلامی و مصرف کالای ایرانی، نیاز به فرهنگ‌سازی دارد که این نامگذاری می‌تواند سرفصل برنامه‌ریزی‌ها در دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی سراسر کشور برای ترویج اقتصاد اسلامی و مقاومتی باشد.


نوح پیشه تصریح کرد: به عقیده من، مدیریت جهادی یعنی، بیش از اینکه کار کنیم، کار تولید کنیم و بیش از اینکه در پی کار سلبی باشیم، کار ایجابی انجام دهیم.

 

نشریات فعالان فرهنگی، حرفی برای گفتن ندارد

 

وی با اشاره به فضای دانشگاه و دانشجویان در زمینه کار فرهنگی ادامه داد: نشریاتی که اخیرا در دانشگاه به نشر می‌رسند، در تاثیر از فضای بیرون از دانشگاه، در خود برخی از تفکرات نحله‌های انحرافی را جای داده‌اند.


این فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر لزوم آزادی در دانشگاه تصریح کرد: متاسفانه از آزادی برداشت‌های اشتباه می‌شود و می‌بینیم که در نشریات دانشجویی، هنرمندی معرفی می‌شود که از نظر فکری برای جامعه یک معضل است که این نشان از آن دارد که نشریات فعالان فرهنگی، حرفی برای گفتن ندارد.


نوح پیشه با بیان اینکه لازم است فعال فرهنگی، دیدی جامع به مسائل داشته باشد، گفت: به فرموده مقام معظم رهبری، فرهنگ، هوایی ا‌ست که در آن تنفس می‌کنیم؛ جامعه نیاز به هنرمند قانون‌گرایی دارد که روابط اجتماعی را بشناسد و بدون در نظر گرفتن منافع شخصی، با همان روحیه جهادگونه که رهبر انقلاب فرمودند، در این زمینه کار کند.


وی ادامه داد: متاسفانه نشریات دانشجویی، به محل دعوای چپ و راست تبدیل شده است و با گذشت ماه‌ها از آخرین انتخابات ریاست جمهوری، هنوز بین بچه‌حزب‌اللهی‌ها، درگیری‌های انتخاباتی وجود دارد که این موضوعات، استقلال جریان دانشجویی را از بین می‌برد و این یعنی «خط‌ گیری از بیرون»! که لازم است دانشجویان فعال دیدی جامع از فضای فرهنگی کشور داشته باشند.


این فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بیان راهکارهای برای برون‌رفت جریان دانشجوی از کسالت کنونی، خاطرنشان کرد: لازم است که فعالان دانشجویی به پیشکسوتان و با تجربه‌های این عرصه، رجوع کرده و از مشورت و نظرخواهی آنان استفاده کنند؛ بالاخره فعالان قدیمی بودند که در برابر فتنه 88 در دانشگاه ها و فضای جامعه ایستادند و نکات بسیار ظریفی را تجربه کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار