شبهات آيين نامه شوراي صنفي بررسي مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۷۶۱
مسلمي نائيني در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

شبهات آيين نامه شوراي صنفي بررسي مي شود

قائم مقام معاونت دانشجويي وزارت علوم در مورد اعتراض اعضاي دانشجويي هيئت نظارت بر شوراي صنفي و آيين نامه شوراي صنفي گفت: اگر شبهه اي در آيين نامه توسط اعضاي دانشجويي مشخص شود، آن را بررسي مي كنيم.

دكتر حسن مسلمي نائيني در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت‌: از اعضاي دانشجوي هيئت نظارت خواسته شده تا شبهات آئين نامه شوراي صنفي كه در سال 82 تنظيم شده است را تدوين و در جلسات آينده ارائه دهند.

وي افزود: مشكلات دانشگاه هاي سيستان و بلوچستان و تربيت معلم آذربايجان با گزارشي كه اعضاي شوراي صنفي مطرح كردند، در حال تحقيق و بررسي است.

مسلمي تاكيد كرد: دانشگاه هايي كه تعامل بيشتري با اعضاي شوراي صنفي داشتند در پيشبرد اهدافشان موفق تر بودند.

قائم مقام معاونت دانشجويي گفت: شوراي صنفي به عنوان يك واسطه بين دانشجويان و مديران دانشگاه فعاليت مي كند.

وي تاكيد كرد: كمبود وام دانشجويي و خوابگاه به عنوان يكي از مشكلات دانشگاه جندي شاپور اهواز نيز در حال بررسي است.

مسلمي گفت: نظارت از وظايف شوراي صنفي است و شوراي صنفي نبايد به هيچ وجه وارد مباحث سياسي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار