کد خبر:۳۰۷۸۰۳
یک استاد فلسفه:

معنویت و دین از دغدغه‌های مدیران فرهنگی و مبلغین باشد

یک استاد فلسفه معنویت را نیاز بشری دانست و گفت: دین بدون معنویت، تهی از حقیقت است؛ مسئله معنویت و دین باید یکی از دغدغه‌های مدیران فرهنگی و مبلغین باشد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، جوارشکیان شب گذشته در دومین نشست تخصصی «مطالعه انتقادی در تربیت معنوی در دنیای معاصر» در دانشگاه فردوسی بیان داشت: در دوره معاصر، فقدان معنویت اصیل و دنیا زدگی بیش از ادوار گذشته مشاهده می‌شود.


وی افزود: این امر به دلیل پیدایش مکاتب، مذاهب و جریاناتی است که به سرعت در حال رشد و تکثیر شدن هستند.


این استاد فلسفه، معنویت را نیاز بشری دانست و تصریح کرد: به همین دلیل جا دارد بیش از سایر موضوعات به این مسئله پرداخته شود؛ زیرا دین بدون معنویت، تهی از حقیقت است.


جوارشکیان تاکید کرد: همیشه باید در این دغدغه باشیم که روح حقیقی دین یک منبع است، این در حالی است که بسیار از معنویت اصلی فاصله گرفته‌ایم و آن سبک زندگی اسلامی که باید حیات طیبه در آن شکل گیرد کم رنگ شده است.


وی بیان داشت: معنویت، گمشده بشریت و بسیار حیاتی است و باید به دنبال این باشیم که چه کنیم این سرمایه‌ها در زندگی واقعی ظهور یابد.


این استاد فلسفه در پایان خطاب به مدیران گفت: مسئله معنویت و دین باید یکی از دغدغه‌های مدیران فرهنگی و مبلغین باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار