آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۷۹۹۲

فتوای رهبر القاعده در خصوص حزب‌الله

ایمن الظواهری، رهبر القاعده خواستار جنگ علیه حزب الله شد.
فتوای رهبر القاعده در خصوص حزب‌الله

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، ایمن الظواهرایی، رهبر القاعده خواستار جنگ علیه حزب الله لبنان شد.

 

به نوشته روزنامه بحرینی الوسط، رهبر القاعده با بیان اینکه ریاض دست نشانده واشنگتن است، خواهان جنگ علیه حزب الله لبنان و به اسارت گرفتن آمریکایی‌ها و غربی‌ها شد.

 

 ایمن الظواهری، رهبر گروه القاعده در یک نوار ویدئویی خواهان جنگ علیه حزب الله لبنان شد.

 

وی همچنین ضمن انتقاد از عربستان، بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه و همچنین جریان‌های تندرو در مصر، خواهان اسیر کردن آمریکایی‌ها و غربی‌ها شد.

 

الظواهری مدعی شد، حزب الله دشمن سرسخت مسلمانان و آبرو و حرمت آن‌ها (!) و هم پیمان نظام اسد است، برای همین باید با هر گونه ابزار قانونی با این حزب جنگید؛ چرا که با این جنگ چهره واقعی حزب الله و رهبر آن یعنی سید حسن نصرالله آشکار می‌شود.

 

رهبر القاعده با بیان اینکه جنبش‌های جهادی در شام بزرگترین تهدید برای اسرائیل هستند، از مسلمانان خواست تا غربی‌ها و بویژه آمریکایی‌ها را به اسارت بگیرند تا بدین وسیله بتوانند به تبادل اسرا بپردازند.

 

الظواهری ابراز تأسف کرد که بیشتر اعضای جنبش‌های تندرو در یمن تسلیم طرح آمریکا و کشورهای حوزه‌ی خلیج‌ فارس شده‌اند و بهای مشارکت‌شان را با پست و مقام دریافت کرده و در قبال حملات نظامی آمریکا و دشمن واشنگتن علیه ملت یمن سکوت می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه دولت یمن برای تحقق منافع واشنگتن تلاش می‌کند، از یمنی‌ها خواست تا مقابل دشمنی‌های آمریکا بایستند.

 

رهبر القاعده همچنین از ساختار متناقض دولت عربستان که به دفاع از عقیده تظاهر می‌کند، انتقاد کرد و گفت: ریاض تنها ابرازی از ابزارهای سیاست‌های آمریکا و دست نشانده واشنگتن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
زائر
-
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۴
جناب ايمن ظواهري ! فاين تذهبون ؟!!!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار