کد خبر:۳۰۸۳۵۴
با حضور 200 دانشجوی دختر؛
دومین کارگاه حریم ریحانه در دانشگاه لرستان در حال برگزاری است
مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی لرستان گفت: دومین کارگاه حریم ریحانه با حضور 200 نفر از دانشجویان دانشگاههای خرمآباد به میزبانی دانشگاه لرستان در حال برگزاری است.
یاری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: بمناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن دومین کارگاه حریم ریحانه با موضوع ازدواج در دانشگاه لرستان در حال برگزاری است.
وی افزود: در روز نخست این کارگاه که امروز با حضور حکاکی، مشاور دانشگاه های تهران برگزار شد، مباحثی از قبیل نکات کاربردی برای انتخاب همسر، روانشناختی ازدواج، نکات طلایی برای ازدواج، ملاک های گزینش همسر و شیوه معارفه در خواستگاری مطرح شد.
مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی لرستان گفت: در روز دوم این کارگاه نیز تاثیر عفت و حیا در ازدواج مورد بررسی قرار می گیرد.
یاری بیان داشت: این کارگاه با هدف ارتقای توانمندی دانشجویان دختر در انتخاب همسر و همچنین آگاهی دادن به آنها در خصوص آسیب های ازدواج های احساسی و فارغ از منطق برگزار شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.