کد خبر:۳۰۸۵۳۳

تنها دو روز از جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان باقی مانده

نمایشگاه مطبوعات کودک و نوجوان از اول اردیبهشت آغاز شده و تا چهارم همین ماه ادامه دارد.
تنها دو روز از جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان باقی مانده

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگراری دانشجو»، آفتاب و مهتاب، لدر، تینیجر، سروش خردسالان، سروش کودکان، رشد کودک، رشد نوآموز، رشد دانش‌آموز، رشد نوجوان، رشد جوان، ملیکا، انتظار نوجوان، کودک مسلمان بلوچ از جمله نشریه‌هایی هستند که در این نمایشگاه شرکت کردند.


همچنین کوشش خردسال، کوشش کودک، پیشکوک، شهرزاد، سلام بچه‌ها، پوپک، سنجاقک، سه چرخه، دوچرخه، همشهری بچه‌ها، نبات، نبات کوچولو، کیهان بچه‌ها، سه یک سه و آفتاب از دیگر نشریه هایی است که با برپایی نمایشگاه از مخاطبان کودک و نوجوان خود در این جشنواره استقبال می‌کنند.


این نمایشگاه از اول تا چهارم اردیبهشت صبح‌ها از ساعت 8:30 صبح تا 12 و بعدازظهرها از ساعت 14 تا 18 پذیرای علاقه‌مندان است.


نمایشگاه یازدهمین جشنواره ملی مطبوعات کودک و نوجوان در خیابان رودکی(شهبند)، مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر ساری واقع شده است.


برگزیدگان یازدهمین جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان نیز صبح روز چهارم اردیبهشت معرفی می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار