430 مقاله به کنفرانس ملی زلزله و سازه در کرمان ارسال شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۸۹۰۴
دبیر پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه:

430 مقاله به کنفرانس ملی زلزله و سازه در کرمان ارسال شده است

دبیر پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه گفت: 430 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ملی زلزله و سازه در کرمان ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، رضا کامیاب‌مقدس ظهر امروز در پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه در دانشگاه شهید باهنر کرمان، با بیان اینکه  430 مقاله به کنفرانس ملی زلزله و سازه در کرمان ارسال شده است، بیان داشت: زلزله پدیده‌ای طبیعی است که بشر به مدد خرد می‌تواند بر آن غلبه کند و پدیده دیرآشنای تلخی است که هنوز طعم تلخ آن در واقعه بم در جان مردم ایران باقی مانده است.

وی با اشاره به بحران های اتفاق افتاده در کشور بیان کرد: باید حرکت کشور از مدیریت بحران به سمت و سوی مدیریت ریسک باشد و در این راستا بر مبنای واقعیت تمهیداتی اندیشیده شود.

دبیر پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه در کرمان با بیان اینکه ما بحران و خلاء در سازمان مدیریت بحران داریم، گفت: هنوز قانون مشخصی در مورد مدیریت بحران وجود ندارد که نیازمند چاره‌اندیشی دستگاه‌های فرهنگی است.

کامیاب مقدس همچنین از آمادگی این نهاد در زمینه مستندسازی علمی زلزله بم خبر داد و افزود: با مکتوب‌سازی تجربیات زلزله بم می‌توان آن را به صورت دستورالعمل در اختیار سایر استان‌های کشور قرار داد.

وی افزود: امروز همزمان با پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه از نرم افزار «فُرمیَن» رونمایی می شود که در نوع خود منحصر به فرد و بی بدیل است و برای طراحی مفهومی سازه های فضاکار وجود این نرم افزار حیاتی است.

دبیر پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه در کرمان تصریح کرد: این نرم افزار توسط پروفسور هوشیار نوشین، استاد دانشگاه ساری و شاگردان ایشان طراحی و امکانات جدید به آن اضافه و کارآمدتر شده است.

لازم به ذکر است، پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه از امروز به مدت دو روز در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار