کد خبر:۳۱۰۲۰۸
مسئول کرسی‌های آزاداندیشی بسیج دانشجویی فارس:

از انفعال دولت در برابر تحریم‌ها متعجبیم

مسئول کرسی‌های آزاداندیشی بسیج دانشجویی فارس گفت: آنچه ما را بیش از پیش متعجب می‌کند، انفعال دولت در برابر وضع تحریم‌های جدید، پس از امضای توافقنامه ژنو است.

حسین نیاکان در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، پیرامون سکوت رئیس جمهور در برابر وضع تحریم های جدید پس از امضای توافقنامه هسته ای بیان داشت: آنچه ما را بیش از پیش متعجب می کند، انفعال دولت در برابر وضع تحریم های جدید، پس از امضای توافقنامه ژنو است.


وی تصریح کرد: متاسفانه متن این توافقنامه بیشتر به دلخواه دولت های غربی تنظیم شده و ایران ملزم به اجرای آن است؛ اما برکت  این توافقنامه آن بود که باعث شد مردم ما دشمنی دشمن را بیشتر  لمس کنند و بدانند با هر قدم عقب نشینی، دشمن چند قدم جلوتر خواهد آمد.


مسئول کرسی های آزاداندیشی بسیج دانشجویی فارس ادامه داد: غرب بارها و بارها به بهانه های واهی متن توافقنامه و تعهدات خود را دور زده است و خواسته های خود را حریصانه تر از قبل مطرح می کند؛ اما دولتمردان ما و وزارت امور خارجه ما حتی از آن ها نمی‌خواهند که به تعهدات خود عمل کنند.


نیاکان گفت: وقتی طرف غربی آشکارا توافقنامه را نقض می کند، چرا دولتمردان ما تنها به گفتن این کلام اکتفا کرده که «این اقدامات سازنده نیست»؛ آیا این گفتار گره از مشکلات پیش آمده حل می کند.


این فعال دانشجویی تصریح کرد: بلافاصله پس از به اصطلاح واریز اولین قسط از اموال بلوکه شده که معلوم نیست به کجا و چگونه واریز شده است، مرکز اسلام شناسی علوی در نیویورک مصادره می شود، به نظر می رسد آمریکا با یک دست پول را به ما داده و با دست دیگر آن را باز پس گرفته است، آیا این حرکت خود دور زدن متن توافقنامه نیست؟


مسئول کرسی های آزاد اندیشی بسیج دانشجویی فارس خاطرنشان کرد: امید داریم تحرکات سازنده ای از جانب دولتمردان صورت پذیرفته و رئیس جمهور سکوت خود را در این زمینه بشکند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار