به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،سی و دومین نشست کارگروه هویت و همبستگی ملی با حضور علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی مذهبی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم و معاونان فرهنگی دانشگاههای عضو این کارگروه در وزارت علوم برگزار شد.
سیدضیاء هاشمی در این نشست گفت: تنوع زبانی یک فرصت برای جامعه است و با هم افزایی ظرفیتهای قومی- زبانی میتوان برای توسعه کشور گام برداشت.
وی افزود: از آنجا که همبستگی ملی موضوع مهم و مورد توجه همه دولتها است کارگروه هویت و همبستگی ملی دانشگاهها در سال 84 و با هدف تبادل نظر بین معاونان فرهنگی دانشگاهها در خصوص راهکارهای تقویت وحدت و همبستگی ملی شکل گرفت.
معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم به داشتن مرز مشترک ایران با کشورهای مختلف اشاره کرد و تنوع قومی و زبانی در ایران را مورد توجه قرار داد و افزود: وجود اقوام مختلف در ایران که در طول تاریخ طولانی با یکدیگر همدلی و همفکری داشتهاند از نقاط قوت محسوب میشود.
وی با اشاره به روند جهانی شدن و کم رنگ شدن مرزهای بین المللی گفت : این پدیده از سویی به افزایش نقش سازمانهای تجاری سیاسی بین المللی و از سویی دیگر به مطرح شدن بیشتر فرهنگهای قومی منجر شده است.
معاون وزیر علوم با اشاره به ضرورت استمرار جلسات کارگروه هویت و همبستگی ملی دانشگاهها گفت: تحولات اجتماعی در دانشگاه زودتر از سایر بخشهای جامعه خود را نشان میدهند، همچنین دانشگاه اتاق فکر جامعه است که باید به شکل مستمر تحولات اجتماعی را مورد تحلیل قرار دهد.