نيروي انتظامي تهران بزرگ بر مقابله قاطعانه با آشوبگران تاكيد كرد
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، متن اطلاعيه سرتيپ پاسدار عزيز الله رجب زاده به اين شرح است:
انتخابات 22 خرداد باعث شد در تهران بار ديگر فرماندهي انتظامي تهران بزرگ در معرض آزموني بزرگ در عرصه اجتماعي قرار گيرد.
به رغم اجتماعات زايد الوصفي که در دوره تبليغات انتخاباتي توسط مردم برگزار مي شد،فرماندهي انتظامي تهران بزرگ نيز خود را در جشن حضور مردم شريک مي دانست و ضمن مراقبت از آرامش و نشاط مردم با پديده اجتماعي جالبي مواجه شد که باعث گرديد نيروي انتظامي بر ديدگاه جامعه محوري خود اتقان و اعتقاد بيشتري پيدا کند؛ بطوريکه اگر مردم را محترم شمرد و به باورهاي آنان احترام گذاشت، خودشان در رفتارهاي اجتماعي به گونه اي عمل مي کنند که هيچگونه نگراني براي نهادهاي امنيتي و انتظامي ايجاد نمي شود.
برگزاري اجتماعات پرشور و با نشاط در اين دوره ضمن اينکه جلوه هاي زيبايي از وحدت را ايجاد کرده بود و باعث شد تا کمترين تنشها روي دهد و مردم خودشان اجتماعات را کنترل کنند و نيز رعايت قانون و مقررات انتخاباتي پس از اتمام زمان تبليغات که تبلور روحيه قانونگرايي و قانونمندي مردم بوده است شايسته تقدير و تمجيد فراوان است.
کارکرد فرماندهي انتظامي پايتخت در روز برگزاري و نبود حتي يک گزارش در نبود نظم و امنيت شعب رأي گيري، گوشه اي از تلاش هاي بي دريغ و شبانه روزي تمام عوامل و مجموعه خدوم دلسوز تهران بزرگ بوده است.
اما نگاه اين فرماندهي به بر هم زنندگان آسايش و آرامش مردم، آشوبگران، اغتشاش گران، نگاه مقابله اي قاطعانه و برخورد شديد با مخلان نظم و امنيت است.
ناخرسندي و شکايات عديده شهروندان در چند روز اخير که بالغ بر هزاران شکايات، اعم از زن و مرد، پير و جوان، به ويژه دانش آموزان کنکور فعالان اقتصادي و رانندگان، مصرانه و موکدانه از پليس خواسته اند تا بيش از اين اجازه ندهد امنيت و آرامش آنان به خطر بيفتد و اموال عمومي مورد تاراج آشوبگران قرار گيرد.
حجم پيام هاي واصله به سامانه هاي ارتباطي پليس تهران در چند روز اخير به اندازه پيام هاي يکسال گذشته بوده است، در بيش از 90 درصد اين پيام ها مردم خواهان افزايش قاطعيت و شدت عمل پليس در برخورد با عوامل مخل امنيت شده اند.
فرماندهي انتظامي تهران بزرگ نيز از روز شنبه نشان داده است که اهل مماشات و تسليم شدن در برابر اغتشاش گران و آشوبگران نيست و نخواهد بود.
در دوره پس از انتخابات نيز به رغم اينکه برخي راهپيمايي هاي صورت گرفته غيرقانوني بود ، فرماندهي انتظامي تهران بزرگ با سعه صدر احساسات مردم را مراقبت و شرايط را مديريت کرد که در روزهاي اول بدون هيچگونه تنشي در سطح خيابانهاي تهران برگزار شد، اما با نفوذ عوامل اغتشاش گر در صفوف مردم و سوء استفاده از احساسات آنان وضعيتي پيش آمد که پليس تهران بزرگ به ناچار بدون اينکه به مردم آسيبي وارد شود نسبت به پراکنده کردن اجتماعات غيرقانوني اقدام نموده است؛ اگر چه خود صدمات، خسارات و آسيب هاي جدي روحي و جسمي را متحمل شده است.
- در طول اين مدت نيز فرماندهي انتظامي تهران بزرگ با جريان سازي هدفدار برخي از عناصر خود فروخته که عليه نظم و امنيت شهري بسيج شده بودند با بررسي و ارزيابي دقيق به خنثي نمودن آنها براساس مديريت بحران و برپايه برنامه ريزي هاي هدفمند اهتمام جدي ورزيد.
- باور اين فرماندهي براين است که رفتار معقول اجتماعي مردم در زمان تبليغات، همکاري و مشارکت مردم با پليس و برقراري نظم و امنيت عمومي، پرهيز از هرگونه بداخلاقي هاي انتخاباتي با درک و شعور مردم فهيم و آگاه تهران و احترام و اهتمام به رعايت حقوق شهروندي، رعايت نظم و انضباط اجتماعي و عمومي و کنترل هيجانات به رغم شور و شعف انتخاباتي، جداسازي صفوف مردمي از عناصر معلوم الحال و اجانب و آشوبگران، همه و همه تعامل دو سويه و مبتني بر احترام متقابل مردم و پليس را نشان مي دهد.
باور اينجانب نيز اين است که مردم بيش از آنکه منتظر حرف و سخن باشند از ما انتظار عمل و کنش را دارند، بنابر اين جز موارد ضروري اطلاع رساني، در بسياري از موارد به عملياتي نمودن برنامه ها که با در نظر گرفتن افق و چشم انداز ناجا طراحي و تدوين کرده است، مي پردازد، در اينگونه موارد نيز مديريت بحران ها و مهندسي اينگونه رخدادها را از جمله وظايف اصلي و چارچوب حرکتي خود مي داند.
در هر حال اين فرماندهي همچنان با تمام توان و اقتدار به مثابه سربازي خدمتکار حافظ جان و مال و ناموس مردم و بستر ساز آرامش و امنيت زندگي آنان مي باشد.
/انتهاي پيام/