آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۱۵۵۵

دو پسر شیطان صفت جونقان دستگیر شدند/آزار و اذیت وحشیانه در خودروی پراید

دو پسر شرور که جوانی را در خودروی پراید مورد آزار و اذیت قرار داده بودند، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،  در پی وصول پرونده با موضوع آزار و اذیت به شکایت فردی به هویت رامین 20 ساله علیه متهمان به هویت رضا 23 ساله و ساسان 23 ساله هر دو اهل و ساکن چهار محال بختیاری مبنی بر اینکه نامبردگان شاکی را سوار بر خودروی پراید کرده و به اطراف شهر جونقان برده و به زور او را مورد ازار و اذیت قرار دادند، مراتب در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان فارسان قرار گرفت.

در نهایت با همکاری ماموران انتظامی جونقان و تلاش های بی وقفه ، متهمان این پرونده را دستگیر و به یگان دلالت دادند. و پس از انجام تحقیقات نامبردگان به بزه خود معترف شدند و تحویل مراجع قضایی داده شدند.
 
گفتنی است متهمان با قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار