به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، تلوری روز گذشته در مراسمی که با عنوان سبک زندگی دانشجویی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه در کانون جوانان بسیج این شهرستان برگزار شد، بیان داشت: سبک زندگی پیش زمینه ذهنی و عقیدتی و آرمانی داشته و هر فرد با آن پیش زمینهها وارد حوزه عملی زندگی میشود و اگر آن نگرشها و باورها اصلاح نشود، تنها با تغییر عادات ما، سبک زندگی؛ اسلامی نخواهد شد.
وی افزود: واقعیت آن است که ما از سنتها و الگوهای عملی اسلام فاصله بسیار پیدا کردهایم و در برخی موارد درست عکس آنها عمل میکنیم؛ بنابراین هدف اساسی از طرح مسئله سبک زندگی، احیای دین در ابعاد گسترده و عینی زندگی مردم امروز و بازگشت به اصالتهای قرآنی و هویت اسلامی، متناسب مقتضیات روز است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه مهم ترین رسالت دانشجو پویایی علمی و حفظ قداست و حرمت علم و مطالعه و تحقیق در فضای دانشگاه است، تصریح کرد: پویایی علمی و جستوجوی علمی و دانشجویی به معنای واقعی کلمه نیز به نوبه خود یکی از اجزای ضروری سبک زندگی اسلامی است و دانشجویان به عنوان مدیران آینده نظام، باید در کنار پویایی علمی به دنبال پویایی و تعالی در معنویات دینی نیز باشند تا با علم زدگی و تخصص محض، علم و دین آسیب نبیند.
تلوری با انتقاد از مفید نبودن مقالات علمی دانشگاهی بیان داشت: برای رسیدن به رتبه های بالاتر علمی و مفید بودن مقالات و پژوهش های دانشگاهی باید سبک زندگی را تغییر داد.
وی با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه در ایران گفت: امام خمینی (ره) به عنوان رهبر جامعه اسلامی روزانه 16 ساعت مطالعه می کردند و دانشجویان و دانشگاهیان باید با الگو قرار دادن این مرد الهی مطالعه خود را در زمینه های مختلف ارتقا دهند.
این استاد دانشگاه تغییر سبک زندگی را آسیب جدی در عرصه علم و فرهنگ دانست و ادامه داد: متاسفانه در مقاطع علمی بالاتر شاهد هستیم متقاضی رشته جراحی زیبایی پوست و مو بسیار افزایش یافته و این مسئله نیز ناشی از تغییر سبک زندگی است.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام اکبرزاده، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج دانشجویی آذربایجان غربی با اشاره به نقش سازنده استاد مطهری در اصلاح جامعه تصریح کرد: گروهک های معاندی چون فرقان بینش و بصیرت استاد مطهری را تاب نیاورد و با به شهادت رساندن ایشان به زعم خودشان ریشه معرفت دینی را در جامعه خشکاند؛ در حالی که آثار استاد مطهری هنوز با گذشت چندین سال برای جامعه ما تازگی و طراوت دارد.