دلواپسی ها نباید بهانه دست معاندان بدهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۳۹۶۹

دلواپسی ها نباید بهانه دست معاندان بدهد

نماینده مردم تهران در مجلس و دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: نباید دلواپسی ها در مقام شعار سبب تزلزل جامعه شود و بهانه دست معاندان بدهد.
دلواپسی ها نباید بهانه دست معاندان بدهد


«علیرضا زاکانی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، بیان داشت: باید دلواپسی هایمان با نگاه منصفانه  و توام با ارائه راهکار رفع مشکلات باشد.


وی  با بیان اینکه دلواپسی امری طبیعی و منطقی است تصریح کرد: باید رییس جمهور و دولتمردان بیش از سایرین دلواپس نتیجه مذاکرات باشند چرا که طرف مذاکره مجموعه ای مستکبر و سلطه گر هستند که جز به نابودی جمهوری اسلامی ایران نمی اندیشند.


نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: دولتمردان باید متوجه باشند حاصل استقلال و عزت ملی 35 ساله انقلاب اسلامی را  به مذاکراتی می برند که طرف مقابل آن درصدد نابودی این استقلال و عزت است  بنابراین باید دل نگران باشند و با ابتکار عمل به سمت موفقیت پیش روند نه اینکه منفعلانه برخورد کنند.

زاکانی  گفت: ما قائل به نفی مذاکره نیستیم اما متوجهیم آن ها مذاکره هسته ای را به پایان نرسانده رفته اند سراغ حقوق بشر!


وی یادآور شد: عدم ارائه گزارش کامل از مذاکرات هسته ای متداول است و مختص این دولت نیست.
 

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار