مصطفی دودانگه در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، با اشاره به اهمیت توجه ویژه به جنگ نرم بیان داشت: آسیبهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی، میدان مانور جنگ نرم است.
وی افزود: دشمنان در جنگ نرم با شناسایی نقاط آسیب جامعه هدف، فعالیت های خود را سامان داده و با خلق آسیب های جدید بر دامنه تحرکات خود می افزایند.
مسئول فاوا بسیج دانشجویی استان زنجان با بیان اینکه در جنگ نرم از پیشرفته ترین تکنیک های روز استفاده می شود، تصریح کرد: فضای مجازی و سایبری محیط اصلی جنگ نرم در شرایط کنونی محسوب می شود.
دودانگه افزود: امروز جمهورى اسلامى و نظام اسلامى با جنگ عظیمى مواجه است؛ بنابراین بیشتر سرمایه گذاری دشمنان برای انحراف ذهن جوانان و تلقین باورهای غلط در وجود آن هاست.
وی ادامه داد: گستره تاثیرگذاری جنگ نرم غیرقابل مقایسه با جنگ های سخت و نیمه سخت است؛ چرا که هدف نهایی جنگ سخت که تصرف زمین و منطقه جغرافیایی است با مقاومت شدید مردم روبرو می شود و دوام چندانی ندارد؛ اما در جنگ نرم به دلیل مخفیانه و نامرئی بودن تحت مقاومت چندانی قرار نمی گیرد و در نتیجه تاثیرگذاری آن بسیار با دوام تر است.
مسئول فاوا بسیج دانشجویی استان زنجان با مقایسه تفاوت های جنگ نرم و سخت ادامه داد: در جنگ سخت تلفات مهاجمان سنگین است؛ اما جنگ نرم خیلی سریع تر و آسان تر و بدون تلفات خودی صورت می گیرد؛ در صورتی که تلفات جبهه روبرو از نظر روانی بسیار زیاد است.
دودانگه تصریح کرد: افرادی که در جنگ سخت کشته خواهند شد، افرادی قهرمان و مقدس شناخته می شوند؛ اما در جنگ نرم چنین نیست؛ زیرا قالب حکومت بر پایه فرهنگ و اعتقادات مردم است و اگر باورها و ارزش ها دستخوش تغییر شوند، ساختار های سیاسی نیز خود به خود سست خواهند شد.
وی افزود: رهبری دانشجویان را افسران جنگ نرم خواندهاند و فرموده اند: «حالا شما جوانانى که گفتیم افسران جوان مقابله با جنگ نرم هستید، از من نپرسید که نقش ما دانشجویان در تخریب مسجد ضرار کنونى چیست؛ خوب، خودتان بگردید نقش را پیدا کنید.»
مسئول فاوا بسیج دانشجویی استان زنجان با بیان اینکه غرب اصرار بسیاری بر توسعه مفهومی با عنوان سایبر و فضای مجازی دارد، گفت: این مبین آن است که تصمیم غرب و ایالات متحده امریکا از ایجاد و در دست گرفتن کنترل فضای سایبری و به موازات آن، شبکههای اجتماعی و فناوریهای بعدی، آغاز سلطه «فرهنگ مبتذل غربی» بر دنیاست.
دودانگه تصریح کرد: اشتیاق غرب به توسعه مفهومی با عنوان «سایبر» و «شبکههای اجتماعی» در دنیای امروز از چند بعد قابل تامل است، آن ها به صراحت می گویند باید کاری کنیم ایرانیان محاسباتشان را تغییر دهند؛ یعنی به این نتیجه برسند که ادامه ایستادگی در مقابل استکبار و زورگویان جهانی به نفع آن ها نیست و افسران جنگ نرم باید با درک این هدف گیری دشمن، به طور صحیح با آن مقابله کنند.
وی خاطرنشان کرد: امروز هدف و کانون حملات توپخانهای جنگ نرم و رسانهای دشمن، ولایت فقیه و دانشجویان است.
مسئول فاوا بسیج دانشجویی استان زنجان با اشاره به برگزاری دومین جشنواره کشوری افسران جوان جنگ نرم گفت: مهلت ثبت نام این جشنواره تا 30 اردیبهشت است.
دودانگه بیان داشت: این جشنواره در 16 قالب از جمله وبلاگ، وب سایت،کلیپ، انیمیشن، و فیلم کوتاه برگزار می شود.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی دانشجویان فعال جنگ نرم در عرصه سایبری و فضای مجازی اعلام و تصریح کرد: آسیبهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی، میدان مانور جنگ نرم است، دشمنان در جنگ نرم با شناسایی نقاط آسیب جامعه هدف، فعالیت های خود را سامان داده و با خلق آسیب های جدید، بر دامنه تحرکات خود می افزایند.
مسئول فناوری و اطلاعات بسیج دانشجویی استان زنجان افزود: موضوعات و محوریت این جشنواره با برنامه هسته ای چه کنیم، دانشگاه سیاسی و دانشگاه سیاست زده، استکبارستیزی در فضای مجازی، جهاد امروزی جهاد سایبری، بیداری اسلامی ضعف ها و قوت ها است.
دودانگه تهدیدهای شبکه اجتماعی، عصر فناوری اطلاعات و انقلاب اسلامی، مذاکره با آمریکا و انقلاب منتظر ویزا نمی ماند را از دیگر موضوعات این جشنواره برشمرد.
وی با بیان اینکه تا کنون از 16 استان کشور آثار به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، گفت: داوری آثار جشنواره مردادماه و تجلیل از برگزیدگان مهرماه امسال با حضور سخنرانان برجسته کشوری انجام می شود.