کد خبر:۳۱۵۹۲۱

کرسی آزاداندیشی در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار می‌شود

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد ارومیه از برگزاری کرسی آزاداندیشی در جمع دانشجویان معتکف این دانشگاه خبر داد.
کرسی آزاداندیشی در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار می‌شود

حجت‌الاسلام غلامرضا کیومرزی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، بیان کرد: کرسی‌های آزاداندیشی با موضوع «اندیشه و تفکر دینی و مباحث فرهنگی» در مراسم معنوی اعتکاف با حضور اساتید حوزه و دانشگاه برای دانشجویان معتکف این دانشگاه برگزار می‌شود.
 

وی با اشاره به برگزاری محفل انس با قرآن در سومین روز آیین اعتکاف دانشجویی گفت: برگزاری مسابقات، گفتمان‌های دینی با موضوع سبک زندگی اسلامی، قرائت سوره مبارکه حجرات، قرائت دعای کمیل و توسل از جمله برنامه‌های ایام البیض است.
 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ارومیه با اشاره به تشکیل حلقه‌های معرفتی تصریح کرد: هدف از تشکیل این حلقه ها رفع شبهات دینی و اعتقادی دانشجویان است.
 

کیومرزی با ذکر فضیلت‌های معتکف شدن بیان کرد: اعتکاف دریچه‌ای معنوی برای رهایی انسان از تعلقات دنیوی و آماده شدن برای درک هرچه بیشتر معنویت جاری در ماه مبارک رمضان است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار