آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۶۷۷۸
با به رأی گذاشتن اخطار قانون اساسی؛

طرح تمرکززدایی از تهران برای تأمین بار مالی به کمیسیون شوراها ارجاع شد

نمایندگان مجلس طرح بررسی ساماندهی و تمرکززدایی از تهران و چگونگی پایتخت اداری-سیاسی را به دلیل داشتن بار مالی به کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس برای بررسی بیشتر ارجاع دادند.
طرح تمرکززدایی از تهران برای تأمین بار مالی به کمیسیون شوراها ارجاع شد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه 28 اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی طرح ساماندهی و تمرکززدایی از تهران و چگونگی پایتخت اداری سیاسی با ارجاع آن به کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس موافقت کردند.

 

نمایندگان با 129 رأی موافق، 25 مخالف و 18 ممتنع از مجموع 219 نماینده حاضر در مجلس طرح مذکور را به دلیل داشتن بار مالی به کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس ارجاع دادند.

 

گفتنی است پورابراهیمی،‌ مفتح و توکلی از افرادی بودند که نسبت به بار مالی طرح یاد شده و اصل 75 قانون اساسی اخطار داشتند.

 

براین اساس رئیس مجلس شورای اسلامی درباره بار مالی طرح مذکور، گفت: بررسی این موضوع، امکان سنجی و پیدا کردن راهکارها در این طرح هزینه قابل توجهی دارد و دارای بار مالی است لذا اخطار اصل 75 قانون اساسی وارد است.

 

وی یادآور شد: آقای ابوترابی مطلبی را عنوان کردند و گفتند که در شور اول بار مالی این مهم مطرح شده است که باید گفت: شور اول ملاک نیست چون ممکن است در شور دوم اشکال بار مالی رفع شود؛ اکنون در این طرح عنوان شده که در بودجه سالیانه اعتباری برای آن در نظر گرفته شود که این مهم مشکل را حل نمی‌کند زیرا شورای نگهبان بر آن ایراد خواهد گرفت.

 

لاریجانی تأکید کرد: این مهم باید به کمیسیون برگردد و بار مالی آن رفع شود؛ در این میان اگر دولت رسما با این طرح موافقت کرد می تواند نحوه تأمین بار مالی را به اعضا اطلاع دهد.

 

گفتنی است در ابتدا طرح مذکور به نام طرح انتقال پایتخت شناخته می شد که محمدجواد کولیوند اعلام کرد این طرح با نام طرح بررسی ساماندهی و تمرکززدایی از تهران و چگونگی پایتخت اداری سیاسی تغییر نام داده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار