برنامه‌هاي كارآفريني براي 100 هزار نفر در طول تابستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۶۸۳
دبير ستاد كارآفريني شهر تهران در گفت وگو با «شبكه خبر دانشجو» خبر داد:

برنامه‌هاي كارآفريني براي 100 هزار نفر در طول تابستان

دبير ستاد كارآفريني شهر تهران گفت: امسال با برنامه‌ ريزي‌هاي انجام شده بيش از 100 هزار نفر از شهروندان تهراني تحت پوشش برنامه‌هاي كارآفريني قرار مي گيرند.

دكتر عبادتي در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب، اظهار داشت: ظرفيت هر مركز كارآفريني در شهر تهران 30 هزار نفر است كه براساس پيش بيني و افزايش برنامه‌ها بيش از 100 هزار نفر تحت پوشش برنامه‌هاي كارآفريني قرار مي گيرند.

وي با اشاره به اينكه ستاد كارآفرين شهر تهران با چند سازمان ديگر ادغام شده است، گفت: سازمان رفاه و آموزش شهروندي تاسيس و ستاد كارآفريني هم به عنوان بخشي از اين سازمان فعاليت خود را ادامه مي دهد.

عبادتي خاطرنشان كرد: ترغيب، آموزش و مهارت كارآفريني سه اصل اساسي برنامه‌هاي امسال در تابستان است كه در قالب جشنواره‌ها، مسابقات و كارگاه‌هاي آموزشي برگزار مي شود.

دبير ستاد كارآفريني شهر تهران در ادامه با اشاره به اين مطلب كه جشنواره فيلم كوتاه، عكس، كاريكاتور با برنامه‌هاي مختلف فرهنگي- هنري موضوع كارآفريني در تابستان برگزار مي شود، اظهار داشت: تقدير از كارآفرينان برتر شهر تهران و حمايت از طرح‌هاي موفق كسب و كار از برنامه هاي اصلي در سياست‌هاي حمايتي از كارآفريني است كه امسال به اجرا در مي آيد.

وي با بيان اينكه طرح مشتركي با سازمان همياري و اشتغال جهاد دانشگاهي در حال اجرا است، گفت: اين طرح در قالب آموزش‌هاي كارآفريني و بازاريابي از طريق شبكه آموزش سيما به اجرا در مي آيد.

عبادتي در پايان گفت: توانمندسازي موقت بر پايه برگزاري كارگاه‌هاي آموزش قالي بافي، گليم بافي، سفالگري و .... از جمله برنامه‌هاي موقت در سه ماهه تابستان امسال است كه در كليه ستادهاي كارآفريني در مناطق 22 گانه اجرا مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار