به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حسین کاکاوند به بیان گوشهای از مشکلات مبتلایان به ام اس در مواجهه با دستگاهها و نهادهای دولتی پرداخت و گفت: وقتی یک مبتلا به ام اس به وزارت کار میرود به او میگویند تو بیمار خاص هستی و نمیتوانیم شغلی به تو بدهیم، به بهزیستی برو تا در گروه حمایتی معلولان قرار بگیری. در این صورت شاید شغلی برایت پیدا شود.
وی افزود: وقتی همان بیمار به بهزیستی میرود، به او میگویند که بیمار ام اسی حتما باید ویلچری باشد تا بتوانیم به او خدمات بدهیم.
رئیس کمیته مشارکتهای مردمی انجمن ام اس ایران با بیان اینکه وقتی هم این بیمار از وزارت بهداشت میرود به او میگویند تو بیمار خاص نیستی و نمیتوانی از خدمات کامل بیماران خاص استفاده کنی.
اظهار کرد: این سرگردانی ادامه پیدا میکند تا اینکه بیمار ام اس ناچار میشود به تامین اجتماعی برود و وقتی درخواست پرداخت مستمری از کارافتادگی میکند به او میگویند که " تو از کارافتاده نیستی برو و کارت را انجام بده مگر در موارد نادر.
کاکاوند افزود: مبتلایان به ام اس در یک سردرگمی هستد. در حالی که این ام اس، بیماری ویژهای است. تعدادی ازمبتلایان به ام اس روی پاهایشان راه میروند و اموراتشان را میگذرانند، تعدادی هم هستند که از وسایل توانبخشی استفاده میکنند، اما تعدادشان نسبت به کل مبتلایان زیاد نیست.
وی تصریح کرد: متاسفانه جامعه یک جا مایل است به مبتلا ام اس به چشم یک فرد بدون مشکل بنگرد و گاهی هم به چشم معلولی که ویلچرنشین است. این موضوع مشکل اساسی ماست و بخشی از خدمات دهندگان دوست دارند ما را روی ویلچر ببینند، بخشی نیز فرار می کنند که مبادا به ما خدمات بدهند.
بر اساس این گزارش، نخستین جشنواره فرهنگی هنری ام اس با نام پروانههای امید از سوم تا هشتم خردادماه به مناسبت فرارسیدن هفته ام اس با مشارکت اداره کل ارشاد استان تهران برگزار میشود.