کد خبر:۳۱۷۲۶۱
بهرامی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

آقای ظریف! خنده به زیاده‌خواهان دردی را حل نمی‌کند

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی با اشاره به زیاده‌خواهی‌های طرف غربی و همچنین توهمات پوچ آمریکا گفت: آقای ظریف باید بداند که خندیدن به این توهمات و زیاده‌خواهی‌هایشان، دردی را حل نمی‌کند.
آقای ظریف! خنده به زیاده‌خواهان دردی را حل نمی‌کند

 علی بهرامی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زاهدان، بیان داشت: ما معتقدیم طرفین غربی نگران سلاح هسته ای و حقوق بشر نیستند؛ بلکه نگران پیشرفت گفتمان مقاومت و اندیشه های جمهوری اسلامی در جهان هستند، پس اگر با این روند جلو برویم، مذاکرات باز هم به بن بست خواهد خورد.


وی افزود: با توجه به اینکه ایران همیشه در چارچوب NPT عمل کرده است، آن ها دلیلی برای ادعاهای خود ندارند و تنها قصد مداخله در امور کشور را دارند تا بتوانند از درون به اندیشه مقاومت ضربه وارد کنند.


عضو شورای تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی کشور ادامه داد: وزارت خارجه نباید به احدی اجازه دخالت در امور داخلی کشور را بدهد و نگذارد کسی در مورد حقوق جمهوری اسلامی اندکی زیاده خواهی کند.


بهرامی گفت: با توجه به اذعان تیم مذاکره کننده ایرانی به زیاده خواهی های طرفین مقابل و همچنین توهمات پوچ آمریکا، آقای ظریف باید بداند که خندیدن به این توهمات و زیاده خواهی هایشان دردی را حل نمی کند و باید از این به بعد با صلابت بیشتری وارد مذاکرات شد تا دیگر طرفین غربی جرات زیاده خواهی به سرشان نزند.


وی افزود: دولت جدید که تجربه زمان اصلاحات را در کارنامه خود دارد و از دشمنی ها و فریب های طرف های غربی آگاه است، نباید مسیر مذاکرات را به سمتی ببرد که همانند گذشته انرژی هسته ای ما متوقف شود.


عضو شورای تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری اینگونه با قاطعیت می گویند که نباید نیازمندی های کشور به مذاکرات گره بخورد و باید بر توان داخلی و اعتماد به نیروی جوان خودمان اتکا کنیم، دولت نیز باید برای حل مشکلات اقتصادی به فکر راه حل های داخلی و نیروی جوان داخلی باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار