کد خبر:۳۱۸۲۴۴
رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی کشور:

کمپ‌های کارآفرینی دانشگاه‌های علمی- کاربردی تحولات چشم‌گیری به ارمغان می‌آورند

رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی کشور گفت: کمپ‌های کارآفرینی این دانشگاه باید در همه استان‌ها توسعه یابد؛ چراکه تحولات چشم‌گیری به ارمغان می‌آورند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، عبدالرسول پور عباس روز گذشته در آیین افتتاح و بهره برداری از پروژه های عمرانی دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان زنجان بیان داشت: کمپ های کارآفرینی موجب اتصال صاحبان ایده و صاحبان ثروت می شود.


وی افزود: در کمپ های کارآفرینی طی روزهای متوالی جلساتی با صاحبان ایده و صاحبان ثروت و مدیران برگزار می شود، در این دیدارهای مشترک طرفین با نیاز و ظرفیت یکدیگر آشنا شده و قراردادهای کاری منعقد می شود.


رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی کشور گفت: در آخرین کمپ کار آفرینی در تهران 22 صاحب ایده و صاحب ثروت با یکدیگر قرارداد همکاری امضا کردند.


پور عباس با تبیین وضعیت دانشگاه متبوعش تصریح کرد: طی سه سال اخیر تغییر چشمگیری در دانشگاه علمی- کاربردی ایجاد شده است که از جمله آن ها می توان به استاندارد سازی فضای آموزشی در بسیاری از استان ها، افزایش دو برابری تعداد دانشجویان و پوشش بیش از 800 شغل در بخش های صنعت، کشاورزی، خدمات و فرهنگ و هنر را برشمرد.


وی ادامه داد: رویکرد دانشگاه علمی- کاربردی رویکردی متفاوت است و فرصت مناسبی برای ارتقا مهارتی ضمن خدمت را نیز فراهم کرده است.


پورعباس خاطرنشان کرد: هر یک از دانشگاه ها که نتوانند مطابق استانداردهای روز عمل کنند ظرفیتشان به صفر تقلیل خواهد یافت.


رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی کشور پاشنه آشیل دانشگاه را مدرسان آن خواند و گفت: در صورتیکه مدرسان خود را با نیاز روز تطبیق ندهند دانشگاه به اهداف عالی خود نایل نمی شود.


وی تعداد مدرسان شاغل در دانشگاه های علمی- کاربردی کشور را 45 هزار نفر اعلام و تصریح کرد: امسال سعی می کنیم هر دانشگاه حداقل اساتید مورد نیاز را جذب کند؛ اما رابطه استخدامی استانداردی برای جذب تمام وقت اساتید مجرب داشته باشد.


پور عباس گفت: برخی از مدرسان این دانشگاه از دل محیط کار و پس از طی کردن دوره تربیت مدرس مشغول فعالیت می شوند.


رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی کشور با بیان اینکه تمام مشاغل می توانند یک رشته بالفعل باشند، افزود: وقتی آموزش ها با مشاغل گره می خورد، رشد اقتصادی و بهره وری حاصل می شود.


وی بر تقویت خوشه های صنعت و فناوری تاکید و تصریح کرد: باید در دانشگاه های علمی- کاربردی از ابتدا تا انتها تولید و عرضه محصول انجام شود تا ثروت عاید کشور شود.


پور عباس تعداد مراکز علمی- کاربردی را در کشور بیش از هزار واحد برشمرد و گفت: در برخی رشته شغل ها 100 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه ها جذب بازار کار می شوند.


رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی کشور گفت: امسال تعداد رشته های اشباع شده همچون رشته روابط عمومی محدود خواهد شد.


لازم به ذکر است، در این مراسم ساختمان جدید دانشگاه علمی- کاربردی زنجان و دانشگاه ابهر افتتاح شد، همچنین از 26 مدرس برتر استان که در این دانشگاه فعال هستند، تجلیل شد./175ب1/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار