کد خبر:۳۱۸۴۹۶

335 نفر قاچاقچی دستگیر شدند

فرمانده انتظامی مراغه از کشف بیش از 14 کیلو انواع مواد مخدر و دستگیری 335 نفر در ارتباط با مواد مخدر در فروردین ماه سال جاری خبر داد.
335 نفر قاچاقچی دستگیر شدند

سرهنگ عیسی هاتفی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با تشریح اقدامات یک ماهه عوامل انتظامی شهرستان، بیان داشت: در نتیجه تلاش و همت ماموران انتظامی شهرستان مراغه در یک ماهه گذشته امسال،14 کیلو و 820 گرم انواع مواد مخدر سنتی از قبیل تریاک و حشیش و سایر مواد مخدر کشف شد.


وی در ادامه خاطرنشان کرد: در این رابطه یک باند مواد مخدر منهدم و 335 نفر از خرده فروشان ، عاملان تهیه و توزیع مواد مخدر و معتادان تابلو نیز شناسایی و تحویل مراجع قانونی شدند .


فرمانده انتظامی مراغه افزود: پلیس و دستگاه قضایی، با جدیت هر چه بشتر با اخلال گران و برهم زنندگان امنیت اجتماعی و تهیه و توزیع کنندگان مواد مخدر برخورد می نماید و برای تحقق امنیتی مطلوب اسلامی، از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.


هاتفی از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه خرید و فروش مواد مخدر به پلیس 110 گزارش نموده و پیشنهادات ، انتقادات و تقدیرات خود را به شماره تلفن 197 اطلاع دهند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار