ما باید فرهنگ جبهه را در کشور پیاده کنیم/ فرهنگ هنر را جدی نگیریم از درون فرو میپاشیم
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، رضا برجی روز گذشته در همایش حماسه استقامت که بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در دانشکده علوم پایه این دانشگاه برگزار کرد با اشاره به اینکه خداوند همیشه کمک احوال بندگان خود خواهد بود، بیان داشت: بسیار سخت است که از تلویزیون تصاویری پخش شود و آنگاه ما آسوده خاطره بنشینیم.
وی افزود: متأسفانه بسیاری، وقایع روز دنیا را نمیدانند؛ این درحالی است که کتابهای بسیاری در این خصوص و خواسته در خصوص دفاع مقدس نوشته شده است، دانشجویی که هشت ساعت در طول روز بخوابد باید وی را در کودکستانها پیدا کرد و نه در دانشگاه.
این عکاس و این نویسنده جنگ با بیان اینکه رزمندگان ما از ژن ایرانی دفاع کردند، تصریح کرد: بدترین پدیدههای انسان خلق کردن جنگ است؛ زیرا جنگ بسیار وحشتناک است.
برجی ادامه داد: ما باید فرهنگ جبهه را در کشور پیاده کنیم، رزمندگان در عملیاتها به معصومین اعتقاد داشتند، متأسفانه این اعتقادها کمرنگ شده است و ما باید در صدد پررنگ کردن این معتقدان برآیم.
وی افزود: مقام معظم رهبری سالهاست که به فرهنگ تأکید دارند و این تأکید به این دلیل است که فرهنگ جبهه و جنگ در همان مناطق عملیاتی ماند و بیرون نیامد.
این عکاس و این نویسنده جنگ تأکید کرد: دانشگاه باید دانشگاه باشد؛ متأسفانه دانشجویان تنبل شدهاند و به دنبال پروژههای تحقیقاتی نیستند؛ بهطوری که پایاننامههای خود را یکشبه از اینترنت استخراج میکنند، متأسفانه اتفاقی که اکنون در دانشگاه رخ میدهد این است که دانشجو نمیداند دانشجوست.
برجی افزود: امروز بسیاری از کتابها در حال خاک خوردن هستند، دانشجویان نباید اجازه دهند این کتابها روی هم بمانند و خاک بخورند.
وی خطاب به مسئولان فرهنگی و صداوسیما گفت: بسیاری هنرمندان را بهعنوان پرچمدار میشناسند؛ زیرا اقدامات فرهنگی، انقلابی و تاریخی ایجاد میکند؛ اما متأسفانه برخی این مسئله را قبول ندارند.
این مستندساز تأکید کرد: زمانی یک عکس، تظاهراتی چند میلیونی به راه میاندازد؛ چنانچه فرهنگ هنر را جدی نگیریم نه پیشرفت اقتصادی حاصل خواهد شد و نه پیشرفت سیاسی و اجتماعی و در نهایت از درون فروخواهیم پاشید.
برجی در پایان گفت: خاک شلمچه همه را به سوی خود دعوت می کند.
جوانان باید تفکر دوران جبهه و جنگ را نشر دهند
در ادامه محمدحسین جعفریان، مستندساز بیان داشت: بسیاری از افرادی که در دوران جنگ حضور داشتند بعد از اتمام جنگ غمگین شدند و این تأسف همواره وجود داشت؛ بنابراین به دنبال این تفکر در سایر کشورهای دنیا رفتیم.
وی افزود: اطلاعاتی که در خصوص درگیریهای خارج از ایران وجود دارد اطلاعات غلط غربی است؛ بنابراین رفتیم تا این تصورات و اطلاعات غلط را پایین بکشیم، ما رفتیم تا مسیر تفکر دفاع مقدس را دنبال کنیم.
این شاعر در پایان خاطرنشان کرد: امروز نسل قدیم پیر شده و توان لازم را ندارد، جوانان باید کمک کنند تا این تفکر نشر یابد، متأسفانه رسانههای رسمی به این وادی وارد نمیشوند؛ بنابراین این جوانان هستند که باید به میدان بیایند و نگذارند خون شهدا پایمال شود./155ب1/