آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۹۶۹۲
کواکبیان در مشهد مطرح کرد:

3 توصیه برای پویایی و 3 آفت فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی

کواکبیان در دانشگاه غیرانتفاعی سجاد مشهد گفت: سه توصیه برای هر تشکل عمومی و دانشجویی وجود دارد که مانند سه ضلع یک مثلث، برای ماندگاری تشکل‌ها لازم است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مصطفی کواکبیان امروز در افتتاحیه انجمن‌اسلامی دانشگاه غیرانتفاعی سجاد مشهد در سالن آمفی‌تئاتر این دانشگاه گفت: سه توصیه برای هر تشکل عمومی و دانشجویی وجود دارد که مانند سه ضلع یک مثلث، برای ماندگاری تشکل‌ها لازم است. نکته اول اخلاق‌مداری است و این نکته آن‌قدر اهمیت دارد که پیامبر اسلام فلسفه بعثت خود را به اثبات رساندن ارزش‌های اسلامی می دانند.


وی با بیان اینکه شعار ما در انتخابات ریاست جمهوری دولت اخلاق بود، گفت: اساس یک حکومت دینی باید برمبنای اخلاق باشد و صحبت روحانی در هنگام سوگند خواندن در مراسم تنفیذ نشان از اهمیت اخلاق در جمهوری اسلامی ایران دارد.


نماینده سابق مجلس با بیان اینکه اگر اخلاق‌مدار نباشیم در اوج اقتصاد پویا باز هم تبدیل به کشوری دارای مبنای غلط می‌شویم، ابراز داشت: کشوری که در آن اخلاق وجود ندارد در نهایت مانند یک کشور اروپایی با وجود اقتصاد پویا، استعمارگر و زورگوست.


کواکبیان قدرت‌طلبی، انحصارطلبی و فردگرایی را دلایل از هم پاشیده شدن تشکل‌ها دانست و بیان کرد: عوامل بیان شده نه تنها تشکل‌های دانشجویی بلکه موجب از هم پاشیدگی تشکل‌های سیاسی و احزاب می‌شود.


وی با بیان اینکه شما حرکت جمعی را شروع کرده‌اید و باید آن را ادامه دهید، یادآور شد:‌ بحث نظم تشکیلاتی نکته دوم و بسیار پراهمیتی است که اگر بخواهیم ماندگاری یک تشکل را داشته باشیم در کنار اخلاص و تقوی نیاز به نظم و انسجام تشکیلاتی نیز هست.


دبیر کل حزب مردم سالاری با بیان اینکه در طول مدت حضورم در مجلس هشتم هیچ زمان پیش نیامد که از تریبون مجلس به عنوان تأخیری و یا غایب نامم خوانده شود ، گفت: همیشه در مجلس قبل از ساعت 7:30 حاضر و بعد از ساعت 12:30 صحن را ترک می‌کردم و باید اکنون از کسانی که رای آورده اند و نسبت به حضورشان در مجلس شواری اسلامی آن گونه که باید حضور ندارند، پرسید که انسجام تشکیلاتی و اخلاص شما در کار چگونه است؟


کواکبیان نکته سوم را در ایجاد یک تشکل پویا، مطرح بودن عقل جمعی در تشکل دانست و ابراز داشت: امام رضا (ع) می‌فرمایند«دوست هر کس عقل او و دشمن هر کس جهالت اوست» این یعنی اینکه باید بر عقل جمعی در یک تشکل تکیه کرد و به گفته پیامبر اکرم (ص) که فرمودند« عقل پیامبر درونی انسان است» ایمان آورد.


وی انسان‌های دچار افراط و تفریط شده را انسان‌های دور از عقلانیت دانست و تصریح کرد: در حرکت های جمعی باید عقلانیت حاکم باشد در غیر این صورت کار به فروپاشی و نابودی آن تشکل کشیده خواهد شد.


دبیر کل حزب مردم سالاری به اجرای کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: ما در ابتدای انقلاب در داخل تلویزیون با چریک‌های فدایی خلق مناظره می‌کردیم کاری که شهید بهشتی به خوبی از پس آن بر می‌آمدند؛ اما اکنون با وجود اینکه دانشجویان ما نه مجاهدین خلق هستند و نه چریکی و نه ضدنظام چرا نباید در کرسی‌های آزاداندیشی آزادانه حرف‌های خود را بزنند.


کواکبیان در پایان با بیان اینکه در مناظره‌ای که قرار بود با باقری لنکرانی داشته باشیم و امیدوار بودم با او یک هلو نیز بخورم، متأسفانه مناظره تبدیل به سخنرانی و جلسه پرسش و پاسخ شد وب ه یکباره بحث ژنو و از بین رفتن ایستادگی مالک اشتر و بسیار مسائل دیگر پیش آمد که نشان می‌دهد که ما هنوز نمی‌توانیم آن‌گونه که باید باشد، حرف بزنیم. /155ب1/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار