کد خبر:۳۲۰۱۱۴
8 و 9 خرداد

کریم انصاری فر و محمدرضا خلعتبری میهمان برنامه «ورزش از نگاه دو»

مجله ورزشی «ورزش از نگاه دو» در روزهای پنجشنبه و جمعه 8 و 9 خرداد در ادامه مبحث پیرامون بررسی ترکیب تیم ملی ایران در جام جهانی 2014 برزیل، این هفته وضعیت مهاجمان تیم ملی ایران را با دفاع حریفان به نمایش می گذارد.
کریم انصاری فر و محمدرضا خلعتبری میهمان برنامه «ورزش از نگاه دو»
سرویس فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ مجله ورزشی «ورزش از نگاه دو» در روزهای پنجشنبه و جمعه 8 و 9 خرداد در ادامه مبحث پیرامون بررسی ترکیب تیم ملی ایران در جام جهانی 2014 برزیل، این هفته وضعیت مهاجمان تیم ملی ایران را با دفاع حریفان به نمایش می گذارد.
 
این برنامه در روزهای پنجشنبه با تشکیل میزگردی به مباحث روز ورزش خصوصا وضعیت فوتبال ایران در جام جهانی 2014 و مقایسه آن با تیم های هم گروهش می‌پردازد.
 
«ورزش از نگاه دو» اول خرداد میزبان مهرداد میناوند، مهدی مناجاتی، ستار همدانی، قاسم دهنوی، محمد صادقی بود که به بحث و گفت و گو پیرامون وضعیت خط میانی تیم ملی ایران در جام جهانی 2014 پرداخت.
 
این هفته نیز  با دعوت از کریم انصاری فر و محمدرضا خلعتبری به بررسی وضعیت مهاجمان تیم ملی ایران و دفاع حریفان می پردازد.
 

«ورزش از نگاه دو» کاری از گروه اجتماعی شبکه دو به تهیه کنندگی ابوالفضل اکبری و اجرای میثم زمان آبادی و پیمان یوسفی است که پنجشنبه ها ساعت 23:45 و جمعه ها ساعت 20:50 از شبکه دو پخش می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار