رئیس دفتر حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: مسئله امر به معروف و نهی از منکر یک مسئله فرهنگی است و متاسفانه این باور در مسئولان یک مسئله دست چندم است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، شب گذشته مراسم اکران مستند ضربان کاری از دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام در فرهنگسرای ابن سینا برگزار شد و حجتالاسلام محبی طی سخنانی گفت: مسئله امر به معروف و نهی از منکر یک مسئله فرهنگی است و متاسفانه این باور در مسئولان یک مسئله دست چندم است.
وی ادامه داد: در برخی از قوانین و مجازاتهای اسلامی صریحا گفته شده که از مصادیق بارز جرم امر به معروف و نهی از منکر است و حتی تذکر دهنده هم مجرم شناخته میشود.
وی با تاکید به فرمایشات امام خمینی (ره) گفت: امام (ره) میفرمود ما باید برای امر به معروف و نهی از منکر یک وزارتخانه تشکیل دهیم تا مقوله این فرضیه واجب الهی وجه قانونی پیدا کند.
حجتالاسلام محبی ادامه داد: در مواردی که این روزها شاهد این هستیم اثبات مسئله ناهی از منکر بودن افراد مطرح است و باید قوانین و مقرراتی ایجاد شود تا بار اثبات آن را از دوش ناهیان منکر بردارد.
وی افزود: یکی دیگر از این موارد این است که اگر شخصی یک ناهی از منکر را مورد تعرض قرار داد جرم آن با بقیه جرایم یکی است و هیچ فرقی ندارد.
وی گفت: در جمهوری اسلامی اگر تصادفی منجر به مرگ رخ دهد و راننده هم فرار کند، دولت از طریق صندوقی دیه آن فرد را میدهد ولی متاسفانه برای ناهیان از منکر چنین چیزی وجود ندارد.
وی در پایان اظهار داشت: اتفاقی که برای شهید علی خلیلی افتاد اگر در آمریکا رخ میداد حتما مجسمه آن را میساختند و من از شما دانشجویان عزیز میخواهم نگذارید یاد امثال شهید علی خلیلی از ذهنها بیرون برود.
در پایان این مراسم از خانواده های شهید علی خلیلی و شهید مددی تقدیر به عمل آمد.
لازم به ذکر است مجری برنامه به علت عدم حضور سردار منتظرالمهدی و سرهنگ روزبهانی اعتراض کرد و گفت: برای اکران این مستند متاسفانه بارها از سوی مسئولان قضایی ما را مورد بازخواست قرار دادند که چرا چنین برنامهای را تهیه کردهاید.