آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۱۱۹۸

اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی برگزار شد

اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد شب گذشته در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، عطاالله جلایر شب گذشته در اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد که در دانشکده علوم پایه این دانشگاه برگزار شد، بیان داشت: برگزاری این جشنواره حاصل بیش از سه ماه تلاش بی‌وقفه دانشجویان می‌باشد و بعد از رایزنی‌هایی که با مدیریت فرهنگی دانشگاه صورت گرفت قرار بر این شد جشنواره امسال نسبت به سال‌های گذشته وسیع‌تر و به صورت جشنواره برگزار شود.


دبیر سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به این‌که آثار ارسال شده در دو بخش علمی و سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است، افزود: در این دوره تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا با ایراداتی که در دوره‌های قبل با آن‌ها مواجه بودیم، مواجه نشویم.


جلایر در پایان گفت: امید است نشریات دانشجویی عاملی جهت پیشرفت و ترقی دانشگاه فردوسی باشد.


متاسفانه نشریات دانشجویی مبتلا به هیجانات جوانی هستند


در ادامه این مراسم سید محمد اسلامی، یکی از داوران جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: متاسفانه رسانه‌های دانشگاه فردوسی از ابتلا به هیجانات جوانی رنج می‌برند.


وی افزود: چنانچه در تصمیم‌گیری‌های بزرگ کشوری منطق را کنار گذاشته و هیجانات را منبع تصمیم‌گیری‌ها کنیم یقین بدانید راه به جایی نخواهیم برد.


داور سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی با بیان این‌که البته انتظار نداریم نشریات سیاسی نباشند؛ اما نباید مبتلا به هیجانات باشند، تصریح کرد: دیگر عاملی نشریات دانشجویی که از آن رنج می‌برند فقدان دانش رسانه‌ای است که باید به این مسئله توجه شود.


اسلامی در ادامه بیان داشت: نشریه‌ای که در آن گزارش، خبر و مصاحبه وجود نداشته باشد مانند خودرویی است که صندلی، موتور و در نداشته باشد.


وی تاکید کرد: نباید در تصمیم‌گیری مسئولان دانشگاهی و دانشجویان هیجانات جوانی و هیجانات سیاسی موتور محرکه باشد؛ اگرچه این به معنای توجه نکردن به سیاست نیست؛ بلکه به این معناست که بر اساس این هیجانات تصمیم‌گیری صورت نپذیرد.


داور سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت دانشگاه فردوسی به دنبال این است که به نشریات دانشجویی بها دهد و به روشنی می‌توان اراده‌هایی را که در این راستا در مسئولان به وجود آمده است را مشاهده کرد.


در پایان مراسم از نشریات برگزیده در دو بخش سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و علمی تقدیر به عمل آمد.


در بخش سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نشریات گفتمان و اندیشه پایدار شایسته تقدیر اعلام شدند و نشریات ایما، بازتاب و فریاد به عنوان نشریات برگزیده انتخاب شدند، همچنین در بخش علمی نشریه مدیران فردا با عنوان نشریه شایسته تقدیر و نشریات سیاست نامه، کوچه‌های تاریخ و پرواز به عنوان شریات برگزیده شناخته شدند. /155ب2/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار