کد خبر:۳۲۱۲۴۴
ناصری در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» توضیح داد

دلایل تأخیر در اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی شرکت ملی نفت/ نفت گرفتار تورم نیروی انسانی

مدیر روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران گفت: یکی از مشکلات ما در بخش نفت استخدام‌های بی‌قاعده و بی‌ضابطه‌ای بود که تاکنون وجود داشت، همین امر نیز فرآیند ثبت‌نام را طولانی کرده است.

محمد ناصری، مدیر روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به صحبت با متقاضیان آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران گفت: این موضوع در رأس کارهای مدیریت منابع انسانی جناب وزیر قرار گرفته است که البته مقداری زمان‌بر خواهد بود.


وی افزود: متأسفانه واقعیت امر این است که یکی از مشکلات ما در بخش نفت استخدام‌های بی‌قاعده و بی‌ضابطه‌ای بود که تا کنون وجود داشت و همین امر باعث شد که فرآیند ثبت‌نام این افراد این چنین طولانی شود.


ناصری ادامه داد: زمانی که آقای زنگنه وزارت نفت را تحویل دادند 80 هزار نیرو در این بخش وجود داشت، در حالی که این آمار اکنون به 200 هزار نفر رسیده است که به هیچ‌وجه از توزیع مناسبی برخوردار نیستند؛ یعنی ما در بخشی با تورم نیرو مواجهیم و در بخشی دیگر نیازمند نیرو. این مسائل باید حل شود.


مدیر روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران به اقدامات انجام شده در این خصوص اشاره کرد و بیان داشت: در دوره قبل بدون نیازآزمایی واقعی بخش‌ها، اطلاعیه استخدام داده شد که ما اکنون در حال بررسی این موضوع هستیم تا متوجه شویم جذب نیروها تا چه اندازه‌ واقعی است.

 

جانمایی دقیق نیروها در شرکت ملی نفت زمان‌بر خواهد بود


وی خاطرنشان کرد: این کار فرآیندی زمان‌بر است؛ چرا که تعداد افراد زیاد است و همچنین ده‌ها شرکت، منطقه، حوزه و ناحیه داریم که این نیروها باید در آنجا پخش شوند.


ناصری  همچنین تاکید کرد: تنها بحث استخدام و جذب این نیروها نیست. نیروی خوب زمانی که در جایی قرار گیرد و استفاده مناسبی از آن نشود، هرز می‌رود و دچار سرخوردگی می‌شود. طبیعتاً این نیرو پس از دو سال دیگر کاربری قبل را نخواهد داشت و نیروی خوبی نخواهد بود که این اتفاق نباید رخ دهد.


مدیر روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران خاطرنشان کرد: بر اساس مباحث علمی نیز می‌دانیم که زمانی نیروی انسانی در بخشی زیاد شود، کارایی نیرو کاهش می‌یابد و کار نیز درگیر بوروکراسی‌ها و دست به دست شدن‌های نابجا می‌شود که تنها نتیجه آن بالای رفتن هرینه نیروی انسانی و کاهش کیفیت است و بس.


وی به متقاضیان استخدام در شرکت ملی نفت ایران اطمینان داد که این موضوع یکی از دستور کارهای دائمی مدیریت منابع انسانی آقای وزیر قرار گرفته و رها نشده است و انشاالله مرتفع خواهد شد.


یادآور می‌شود چندی پیش «خبرگزاری دانشجو» گزارشی تحت عنوان «شرکت‌کنندگان بزرگترین آزمون استخدامی کشور در بلاتکلیفی» منتشر کرد و طی آن به انعکاس سخنان جوانانی پرداخت که یک سال پیش در آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران شرکت کرده‌اند و هنوز در انتظار اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان هستند.


در آن زمان خبرنگار ما پیگیر کم و کیف این ماجرا از طریق شرکت ملی نفت ایران شد، اما متأسفانه پیگیری‌ها در این خصوص نتیجه‌ای را در پی نداشت و تنها یکی از مطلعان این شرکت اعلام کرد که پیگیری این ماجرا از طریق روابط عمومی در حال انجام است.


گفتنی است بیش از یک سال پیش یعنی پنجم و ششم اردیبهشت‌ماه سال 92 از برگزاری آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران که در هشت حوزه شهرهای اصفهان، اهواز، بندرعباس، تبریز، تهران، شیراز، کرمانشاه و مشهد برگزار شد؛ می‌توان از آن به عنوان بزرگ‌ترین آزمون استخدامی‌کشور یاد کرد، اما شرکت‌کنندگان در این آزمون هنوز بلاتکلیف مانده و با قول‌های بی‌پایان مسئولان شرکت ملی نفت روزها را همچنان پشت سر می‌گذارند.


پس از چند بار به تعویق افتادن زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی شرکت ملی نفت، سرانجام قرار بود نتایج در نیمه اول بهمن ماه اعلام شود، ولی این زمان نیز تا کنون محقق نشده است و پذیرفته شدگان مرحله کتبی همچنان از این انتظار طولانی گلایه‌مند هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محمد
-
۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶
با سلام و تشکر از پيگيري شما خبرگذاري محترم
بنده هم از منتظران اين آزمون استخدامي هستم . واقعاً شرايط روحي خوبي ندارم و از استرس و بلاتکليفي شب و روز از من گرفته شده. اين وضعيت نه تنها براي من بلکه واسه بيش از 4000جووون منتظر اين چنين به سختي ميگذره.
متاسفانه تو اين مدت که منتظر جواب مصاحبه بودم دو موقعيت شغلي رو از دست دادم اون هم به اين خاطر که شرکت استخدام کننده از من تضمين مالي يعني سفته 5ميليوني واسه تعهد خدمت خواسته بود و من به اميد شرکت نفت از خيرش گذشتم ... چه خواهد گذشت به من اگر که نتيجه ها اعلام بشه و من پذيرفته نشم!!!! چه کسي پاسخگو خواهد بود؟ آيا معاون روابط عمومي شرکت نفت پاسخي داره؟ ما چه گناهي کرديم که بايد ضرر و زيان بديم؟ عاجزانه خواهش داريم زودتر نتايج رو اعلام کنند تا تکليفمون روشن بشه...
بازهم تشکر از خبرگذاري دانشجو
6
0
محمد
-
۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۱
خواسته فعلي قبول شدگان آزمون استخدامي اعلام اسامي قبول شدگان نهايي است نه زمان شروع به کار يا محل خدمت!!!!! بلاتکليفي در مورد قبول شدن يا نشدن مهمترين دغدغه ماست که ذهن ما رو درگير خودش کرده. شرکت نفت در مرحله اول نتايج قبول شدگان نهايي رو اعلام کنه عد از بررسي هايي که جناب اصري اشاره بهش کردند ميتونند ساير مراحل نظير گزينش و ... را انجام بدهند
10
0
پربازدیدترین آخرین اخبار