به گزارش گروه فرهنگي- هنري «شبكه خبر دانشجو»، داوود سامانلو، مدير روابط عمومي مركز دايره المعارف انسان شناسي و موسسه پژوهشي ابن سينا، اظهار داشت: به منظور ارتقاي سطح فرهنگي جامعه و آشنايي بيشتر نسل جوان با آثار فرهنگي و هنري قرون گذشته، برخي از آثار موزه دكتر محفوظي حدود يك هزار قطعه اثر، در معرض ديد عموم علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
وي تصريح كرد: در طول مدت برگزاري اين نمايشگاه، آثار لاكي (قلمدان، قاب آينه و جلدهاي كتاب) متعلق به هنرمندان دوره قاجار، آثار فلزي مشبك و فولادهاي طلاكوب، آثاري از پيشكسوتان برجسته در رشتههاي مينياتور و نقاشي متعلق به دوره هاي صفويه، افشاريه، زنديه و قاجاريه به نمايش گذاشته مي شود.
مدير روابط عمومي مركز دايره المعارف انسان شناسي و موسسه پژوهشي ابن سينا از ارائه قرآن هاي نفيس به خط خوشنويسان از دوران تيموريان در اين نمايشگاه خبر داد و اذعان داشت: كتب خطي، انگشتريها، سكهها و مهرهاي مربوط به دوران تيموريان تا اواخر دوره قاجار از ديگر آثار جمع آوري شده توسط مركز دايره المعارف انسان شناسي است كه به طور همزمان در كاخ سعدآباد و كاخ گلستان به نمايش گذاشته مي شود.
سامانلو توجه بيشتر مسئولان را به موزه هاي خصوصي ضروري دانست و تاكيد كرد: از انجايي كه موزه ها پل ارتباطي جوانان و هنرمندان معاصر با هنر و فرهنگ گذشتگان است، لذا در اين راستا حمايت بيشتر مسئولان فرهنگي باعث رونق و ترقي موزه ها در كشور خواهد شد.
خاطرنشان مي شود، هم اكنون در موزه خصوصي دكتر محمد صادق محفوظي بيش از 72 هزار اثر فرهنگي و هنري شامل بيش از 29 هزار جلد كتاب خطي از قرن دوم هجري قمري، 18 هزار قطعه خط، نقاشي و مينياتور و 25 هزار مهر و انگشتري حفظ و نگهداري مي شود.
همچنين بالغ بر 21 هزار قطعه سكه از زمان رواج سكه تا عصر حاصر نيز در اين موزه واقع در سعادت آباد محافظت و نگهدار مي شود.
لازم به ذكر است، اين نمايشگاه به طور رايگان برگزار مي شود./انتهاي پيام/